default-image

Γιάννης Κόκκινος: Να στηρίξουν οι φίλαθλοι την ομάδα

Μπάσκετ
Γιάννης Κόκκινος: Να στηρίξουν οι φίλαθλοι την ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εμπειρία κάποιων παικτών, αλλά και ο ενθουσιασμός κάποιων νέων, είναι τα στοιχεία που έχει φέτος ο μπασκετικός ΟΦΗ, ο οποίος κάνει την Κυριακή (17:00) την επανεκκίνηση του, καθώς υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου τη Νίκη Αμαρουσίου, στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στην Γ' Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κόκκινος με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας, να στηρίξουν την φετινή επανεκκίνηση του τμήματος μπάσκετ, καθώς διαθέτει αθλητές οι οποίοι θα ματώνουν για τη φανέλα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιάννη Κόκκινου στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr :

-Πρώτο παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Είναι έτοιμος να μπεί στην μάχη της Γ' Εθνικής;

«Έτοιμοι 100% δεν είμαστε. Αλλά είμαστε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή. Στα φιλικά δείξαμε καλή εικόνα και περιμένω από τα παιδιά να βγάλουν την εικόνα αυτή στο πρώτο παιχνίδι, που θέλουμε να το κερδίσουμε».

-Ποιο θα είναι το στοιχείο που ξεχωρίσει στον φετινό ΟΦΗ;

«Η δική μας δύναμη είναι οι έμπειροι παίκτες, όπως ο Αγαπιάδης, ο Ξενάκης, ο Μαιστρέλης, ο Μουλάς, ο Μπουμπάρης αλλά και τα νέα παιδιά που έχουμε και διαθέτουν ενθουσιασμό».

-Τι εικόνα έχετε απο τον αντίπαλο, τη Νίκη Αμαρουσίου;

«Ο αντίπαλος πέρσι έπαιξε στην Β' Εθνική. Έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Σκούταρης με μεγάλες παραστάσεις, αλλά και τον Κοντογιάννη.Παίζουν με το μυαλό και είναι δύσκολοι παίκτες.Έχουμε μια εικόνα απο τον αντίπαλο, θα κάνουμε το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε».

-Τι να περιμένει ο κόσμος απο την ομάδα μπάσκετ;

«Κάνουμε μια επανεκκίνηση στην ομάδα. Στηρίζουμε το ντόπιο στοιχείο. Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα αυτή. Έχουμε παιδιά που θα ματώνουν για την φανέλα του ΟΦΗ. Εύχομαι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει και σε κάθε παιχνίδι να είναι όλο και περισσότερος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News