default-image

Κονταρός: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

Ποδόσφαιρο
Κονταρός: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση στις συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γιώργο Βούρβαχη έδωσε ο Μανόλης Κονταρός, τονίζοντας ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια την εναντίον του προσβλητική συμπεριφορά.

Μάλιστα προκαλεί τον κ. Βούρβαχη «τις όποιες κατηγορίες να τις απευθύνει στη δικαιοσύνη και όχι στον εκάστοτε ραδιοφωνικό σταθμό».  Αναλυτικά η δήλωση Κονταρού:

«Με λύπη μου πληροφορούμαι τις άκρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσουν την εικόνα μου στην κοινωνία. Όσο κι αν κατανοώ την πικρία και δυσαρέσκεια ενός ανθρώπου που απώλεσε ένα αξίωμα που υπηρετούσε 26 συναπτά έτη, μου είναι αδύνατον να αντιληφθώ για ποιο λόγο εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος μου που παραπέμπουν σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα και μάλιστα απευθυνόμενος στα ΜΜΕ και όχι στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Σεβόμενος λοιπόν την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και πρωτίστως την κοινωνία που στέκεται στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και έχοντας πλήρως καθαρή τη συνείδησή μου, αντιμετωπίζω με αξιοπρέπεια την καθ’ όλα άδικη και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βούρβαχη και τον καλώ η μάλλον τον προκαλώ τις όποιες κατηγορίες που με αφορούν να τις απευθύνει στη δικαιοσύνη και όχι στον εκάστοτε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μανώλης Κονταρός»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News