default-image

Πιστή πάντα στη δέσμευση για «συναίνεση» η ΕΠΣΗ!

Ποδόσφαιρο
Πιστή πάντα στη δέσμευση για «συναίνεση» η ΕΠΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του μέλους της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Γιώργου Κουτεντάκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν» στην Αθήνα συγκέντρωση Ενώσεων που προσκάλεσε ο κ. Βαγγέλης Γραμμένος.

Στόχος της συγκέντρωσης στην Αθήνα ήταν να υπογραφεί ένα κείμενο με το οποίο οι Ενώσεις ζήτησαν να έχουν ενεργό ρόλο στις συζητήσεις με την FIFA για την προσωρινή διοίκηση που θα οριστεί στην ΕΠΟ. Παράλληλα, αιτήματα των Ενώσεων είναι το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ να μείνει ως ισχύει σύμφωνα με το Καταστατικό και η προσωρινή διοίκηση να έχει σύντομη θητεία.

Το παρών έδωσαν πρόεδροι και εκπρόσωποι Ενώσεων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, χωρίς πάντως η παρουσία του κ. Κουτεντάκη να έχει έναν τέτοιο δεσμευτικό χαρακτήρα, αλλά με την επιθυμία να σταλεί ένα μήνυμα ότι η ΕΠΣΗ επιμένει στη συναίνεση και όχι στην πόλωση, συνεχίζοντας να δηλώνει αδέσμευτη και ανεξάρτητη. "Μόνη μας δέσμευση είναι η συναίνεση" τόνισε σε συνομιλίες που είχε με εκπροσώπους των Ενώσεων στο "Μετροπόλιταν" ο κ. Κουτεντάκης.

Όπως άλλωστε είχε αναφέρει και στην πρόσφατη ανακοίνωση η ΕΠΣΗ, κάποια πράγματα από την αντιπολίτευση δεν την βρίσκουν σύμφωνη και θα συνεχίσει να επικρίνει τα κακώς κείμενα, επιμένοντας παράλληλα ότι και στις δύο πλευρές υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση ενός υγιούς ελληνικού ποδοσφαίρου με μία λύση κοινής συναίνεσης.

Να τονίσουμε ότι κ. Κουτεντάκης ήταν ένα από τα πρόσωπα που θα ψήφιζαν εκ μέρους της ΕΠΣΗ στην σημερινή αναβληθείσα Γενική Συνέλευση και είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στην Αθήνα. Έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να παρευρεθεί στην συγκέντρωση των Ενώσεων της αντιπολίτευσης, όπου το παρών έδωσαν ακόμα οι ΕΠΣ, Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, Άρτας, Γρεβενών, Ζακύνθου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Σάλας, Καστοριάς, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Αργολίδας, Αχαϊας, Σερρών και εκπρόσωπος της Football League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News