Αθλητισμός

Με Νίκη Αμαρουσίου η πρεμιέρα του ΟΦΗ στην Γ΄ Εθνική

Μετά από ένα χρόνο αδράνειας, το τμήμα μπάσκετ ανδρών του ΟΦΗ επαναδραστηριοποιείται και μπαίνει μεθαύριο Κυριακή στη... μάχη του 2ου ομίλου Νότου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου στην πρεμιέρα υποδέχεται στις 17:00 τη Νίκη Αμαρουσίου, με μοναδικό στόχο να ξεκινήσει με το... δεξί. «Ο αντίπαλός μας υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Β' Εθνική και ανανεώθηκε πλήρως. Αρκετοί αθλητές έφυγαν και θα στηριχτεί σε νεαρούς, οι οποίοι θα πλαισιώνονται από τους έμπειρους Κοντογιάννη, Οικονόμου και Σκούταρη. Είναι αξιόλογη ομάδα, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο», εξηγεί ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος περιμένει η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη.

«Ελπίζουμε να βγάλουμε την Κυριακή το πρόσωπο που δείξαμε στα φιλικά. Εάν το κάνουμε, έχουμε τύχη στο παιχνίδι. Ζητούμενο είναι η νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει».

Ο Γιάννης Κόκκινος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, καθώς Ξενάκης και Μητρόπαπας ταλαιπωρούνται από ίωση, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να μην αγωνιστούν κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου.

Για τον ΟΦΗ η περυσινή χρονιά ήταν δύσκολη καθώς, παρότι είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Α2, επέλεξε να απέχει από κάθε δραστηριότητα. Πλέον «θέλουμε ο ΟΦΗ να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες», εξηγεί ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» και προσθέτει: «Θα στηριχτούμε κυρίως στα ντόπια παιδιά με τις προσθήκες των Πραντζή και Μουλά. Το ζητούμενο είναι να φτιάξουμε ένα κορμό από ντόπια παιδιά. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Επίσης, θέλουμε τα ντόπια παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν το ταλέντο τους. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», κατέληξε.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17

ΟΝΟΜΑ      ΗΛΙΚΙΑ      ΘΕΣΗ

Αγαπιάδης Κωνσταντίνος      29      «1»

Βλαχάκης Σόλωνας      16      «1»

Καλλέργης Ιωάννης      16      «3»

Καρλάφτης Χρήστος      22      «2»

Κριθινάκης Νικόλαος      22      «2»

Κυρίτσης Γιούσι      22      «2-3»

Μαϊστρέλης Βασίλης      31      «1-2»

Μαματζάκης Μάριος      16      «4»

Μητρόπαπας Αναστάσιος      22      «4-5»

Μουλάς Χρήστος      24      «4-5»

Μπουμπάρης Λεωνίδας      21      «5»

Ξενάκης Ανδρέας      35      «3»

Πραντζής Αντώνης      28      «1»

Πρωτογεράκης Μάριος      19      «3-4»

Τζουλάκης Μάνος      19      «2-3»

Προπονητής: Κόκκινος Γιάννης

Βοηθός προπονητή: Καρλάφτης Μάνος

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

Σχόλια