default-image

Τα είπε με Μανιάτη ο Μπέντο

Αθλητισμός
Τα είπε με Μανιάτη ο Μπέντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Γιάννης Μανιάτης συναντήθηκε με τον Πάουλο Μπέντο και τον Φρανσουά Μοντεστό προκειμένου να συζητήσουν τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα  και τον λόγο όπου ο διεθνής ποδοσφαιριστής έγινε ξένο σώμα για την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε  ότι ο παίκτης βρίσκεται ουσιαστικά εκτός πλάνων των ερυθρολεύκων εδώ και περίπου δύο μήνες. Ο Έλληνας διεθνής μέσος ψάχτηκε για το εξωτερικό, ωστόσο δεν βρήκε αυτό που ήθελε μέχρι τις 31/8 και παρέμεινε παίκτης των Πειραιωτών.

Μάλιστα το πρώτο διάστημα γυμναζόταν εκτός Αθλητικού Κέντρου Ρέντη αλλά ακόμη και όταν επανεμφανίστηκε σε αυτό για να προπονηθεί, ήταν σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Ο Μανιάτης ωστόσο  βρισκόταν κανονικά στις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για την εθνική ομάδα και σε πρόσφατη συνάντηση του Γερμανού τεχνικού με τους προπονητές της Super League, έγινε κουβέντα ανάμεσα στον ομοσπονδιακό προπονητή και τον Πάουλο Μπέντο για το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά από αυτή την επαφή του παίκτη με το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού αναμένεται να  προπονηθεί και πάλι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που ίσως συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει πως ο Μανιάτης θα υπολογίζεται από τον Μπέντο, αλλά τουλάχιστον ο παίκτης θα προπονείται σε υψηλό επίπεδο για να είναι ετοιμοπόλεμος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική, ενώ υπάρχει και το παράθυρο πώλησης τον Γενάρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News