default-image

Πήραν πιστοποιητικά πέντε ΠΑΕ, αναβολή για Άρη

Ποδόσφαιρο
Πήραν πιστοποιητικά πέντε ΠΑΕ, αναβολή για Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιστοποιητικό συμμετοχής στα πρωταθλήματα που έχουν δικαίωμα πήραν οι ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Πανθρακικός και Σπάρτη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία συνεδρίασε σήμερα.

Από εκεί και  πέρα για την επόμενη συνεδρίασή της μετέφερε την υπόθεση της ΠΑΕ Άρης, για την οποία έχει ζητηθεί να μη της χορηγηθεί πιστοποιητικό. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και μία υπόθεση της ΠΑΕ Πλατανιάς που αφορά τη μέτοχό του Μαρία Μαθιουλάκη. Η απόφαση επίσης μετατέθηκε για την επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Διαβάστε το θιέμα: Πήρε πιστοποιητικό η ΠΑΕ ΟΦΗ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

«α) Ως προς το Α αίτημα της από 22-09-16 αίτησης του Χ. Σκόρδα για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ Αρης, η Επιτροπή ΑΝΑΒΑΛΕΙ για την επόμενη συνεδρίαση στις 20-10-16 και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως προς το με στοιχεία Β αίτημα.

β) Ως προς την από 22-09-16 αίτηση των Χ. Αραβίδη, Γ. Παπαζαχαριά και λοιπών για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ Αρης, η Επιτροπή ΑΝΑΒΑΛΕΙ για την επόμενη συνεδρίαση στις 20-10-16.

γ) Ως προς την από 29-09-16 κύρια παρέμβαση του Γ. Παναγόπουλου, η Επιτροπή ΑΝΑΒΑΛΕΙ για την επόμενη συνεδρίαση στις 20-10-16.

δ) Ως προς την από 05-10-16 αίτηση ανάκλησης της από 29-9-16 απόφασης της Επιτροπής περί έγκρισης απόκτησης ποσοστού 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της κ. Ε. Καρυπίδου, η Επιτροπή ΑΝΑΒΑΛΕΙ για την επόμενη συνεδρίαση στις 20-10-16.

Επίσης η ΕΕΑ ενέκρινε για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ τα ποσοστά φυσικών προσώπων. Συγκεκριμένα: Πολεμαρχάκης Ιωάννης , Ορφανάκης Εμμανουήλ, Βάβουλας Ιωάννης, Χατζάκης Γεώργιος, Σηφάκης Αντίπας, Σαπουνάκης Παντελής, Ζηδιανάκης Βασίλειος, Καρατζής Αντώνιος, Φασούλας Ιωάννης από 7.39%, Τσακαλάκης Ιωάννης 7.68%, Μυλωνάκης Μιχαήλ 2.92%, Κουμαντάκης Εμμανουήλ 2.65%, Πλουμάκης Γεώργιος 2.86%, Χαλκιαδάκη Χριστίνα και Χαλκιαδάκης Μηνάς από 3.69%.

Η υπόθεση που αφορά την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαθιουλάκη Μαρία 4,83%) αναβλήθηκε και θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση στις 20-10-16».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News