default-image

Κρασανάκης: «Χωρίς πίεση κόντρα στα Ζωνιανά»

Ποδόσφαιρο
Κρασανάκης: «Χωρίς πίεση κόντρα στα Ζωνιανά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Ερμή Ζωνιανών την Κυριακή στο Ατσαλένιο είναι το ένα από τα δύο κρητικά ντέρμπι που δεσπόζουν στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Βασίλης Κρασανάκης, μίλησε στο neakriti.gr για αυτή την αναμέτρηση, στην οποία τόνισε ότι θα την ευχαριστηθούν και οι δύο ομάδες, αφού δεν υπάρχει η πίεση του πρωταθλήματος.

«Είναι ένα ματς που θα το ευχαριστηθούν και οι δύο ομάδες, χωρίς την πίεση του πρωταθλήματος. Η ψυχολογία νομίζω ότι είναι καλή για να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο και της μέχρι τώρα πορείας. Εμείς ως ΠΟΑ θα δούμε κάποια πράγματα ως το Σάββατο και δεν αποκλείεται να αποσυμφορηθούν κάποιοι παίκτες και να πάρουν ανάσες», τόνισε ο κ. Κρασανάκης, που έχει δεδομένη από τα πλάνα του την απουσία του Άγγελου Καρβελά, που έχει χτυπήσει στο χέρι και θα προφυλαχθεί από τον προπονητή του. Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπιζε και ο Βρεττός όμως εκείνος αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή.

Αναφορικά με το στόχο σε αυτό το ματς τόνισε: «Ασφαλώς και θα μπούμε στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το Κύπελλο δεν είναι στα άμεσα πλάνα του ΠΟΑ όμως είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι όπου αγωνιζόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News