default-image

Κρητικό χρώμα και στον πίνακα των σκόρερς

Ποδόσφαιρο
Κρητικό χρώμα και στον πίνακα των σκόρερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρητικό ποδόσφαιρο έχει τα πρωτεία στο φετινό πρωτάθλημα, στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Μετά από πέντε αγωνιστικές οι κρητικές ομάδες εντυπωσιάζουν και οδηγούν την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα.

Πρώτος στην βαθμολογία είναι ο Ερμής Ζωνιανών, η μοναδική ομάδα με το απόλυτο βαθμών (15) και ακολουθούν τρεις βαθμούς πιο πίσω ο Εργοτέλης και ο ΠΟΑ.

Η Κρήτη όμως έχει τα πρωτεία και σε άλλη μια στατιστική κατηγορία του πρωταθλήματος. Σε αυτή του πίνακα των σκόρερς! Την κούρσα οδηγεί ο Θάνος Τοπούζης του Ερμή Ζωνιανών, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ. Ο Τοπούζης σκόραρε στην πρεμιέρα με την Θύελλα Ραφήνας (1-0), σκόραρε στο 93ο λεπτό στο ματς με το ΙΝΚΑ (0-1) και έβαλε δύο γκολ στη νίκη με 3-2 επί της Ρόδου.

Από τρία γκολ έχουν σημειώσει ο Σέρχιο Λεάλ για τον Εργοτέλη και ο Τάσος Τριανταφύλλου για τον ΠΟΑ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τα δύο γκολ στον Κορυδαλλό (0-2 με Προοδευτική) ενώ άνοιξε το σκορ στο ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον ΠΟΑ, όπου ο Εργοτέλης τελικά νίκησε 1-2. Ο τραυματισμός του όμως τον κράτησε εκτός των επόμενων αγώνων.

Όσον αφορά τον Τάσο Τριανταφύλλου, τα γκολ του και η εμπειρία του είναι πολύτιμα για τον ΠΟΑ. Σκόραρε από ένα γκολ στο νικηφόρο 1-2 επί της Κηφισιάς, στο 1-2 με τη Θύελλα Ραφήνας και στο 2-0 με την Προοδευτική.

Μαζί με τους παίκτες των ομάδων του Ηρακλείου, στα τρία γκολ βρίσκονται και οι Χαρακτίδης (Θύελλα Ραφήνας) και Ποτουρίδης (Τριγλία Ραφήνας), ενώ μεταξύ των παικτών με δύο γκολ βρίσκονται οι Καϊμακαμούδης (Εργοτέλης), Ρουμπάκης (ΠΟΑ) και Ανυφαντάκης (Ερμής Ζων.). Αναλυτικά ο πίνακας των πρώτων σκόρερς στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής είναι:

Τοπούζης (Ερμής Ζωνιανών)

Τριανταφύλλου (ΠΟΑ)

Λεάλ (Εργοτέλης)

Χαρακτίδης (Θύελλα Ραφήνας)

Ποτουρίδης (Τριγλία Ραφήνας)

Θανόπουλος (Άγιος Ιερόθεος)

Σαγανάς (Άγιος Ιερόθεος)

Ρουμπάκης (ΠΟΑ)

Κυριαζής (Κηφισιά)

Κομνηνός (Εθνικός Π.)

Παυλάκης (Εθνικός Π.)

Καϊμακαμούδης (Εργοτέλης)

Ανυφαντάκης (Ερμής Ζωνιανών)

Βαζέχα (Θύελλα Ραφήνας)

Παναγιωτόπουλος (Θύελλα Ραφήνας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News