default-image

Ο Τζώρτζογλου στο Ράδιο 9,84 για όλες τις εξελίξεις

Ποδόσφαιρο
Ο Τζώρτζογλου στο Ράδιο 9,84 για όλες τις εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απρόσμενη» χαρακτήρισε την εξέλιξη του Διαιτητικού Δικαστηρίου ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στο Ράδιο 98,4, τονίζοντας ότι «μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, από το καλό που μπορεί να κάνει, αν δεν επιλεγούν τα κατάλληλα πρόσωπα να οδηγήσουν την Ομοσπονδία σε έξοδο από την κρίση».

Υποστήριξε ότι περιμένει να δει τις ακριβείς κινήσεις που θα γίνουν από τη FIFA, χωρίς να αποκλείει οτιδήποτε, και θεώρησε ότι με όλα αυτά «πιθανόν... βγαίνει του Κοντονή»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε ότι για όλα αυτά που συμβαίνουν αιτία είναι το σύστημα που δεν το συντηρούν μόνο οι μεγαλοπαράγοντες. «Οι προσπάθειές μου για συναίνεση τορπιλίστηκαν κυρίως από συναδέλφους προέδρους, γιατί, αν επιτυγχάναμε συναίνεση, οι μισοί θα έχαναν τις καρέκλες που ήθελαν ή να κρατήσουν ή να αποκτήσουν την επόμενη μέρα. Όπως και εκείνοι που, ενώ δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο, κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνουν μέσα σε αυτό το σύστημα».

Επανέλαβε μάλιστα τη δήλωσή του, πως τον έπεισαν Σαββίδης και Μαρινάκης, καθώς «ήθελαν να προχωρήσουν σε κοινό ψηφοδέλτιο με όλους». Ο μεν Μαρινάκης γιατί επενδύει, όπως του είπε, έχει καλή ομάδα, εμπορικότητα, εισιτήρια, κ.λπ. με τον Ολυμπιακό και ο κ. Σαββίδης ότι «δεν μπορείς να επιχειρείς σε ένα χώρο γεμάτο παγίδες». Είπε ακόμη ότι τη μια φορά που μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τού είπε ότι «έχω ένα παραπάνω λόγο για καθαρούς όρους του παιχνιδιού στο πρωτάθλημα και λόγω συμφέροντος στον ΟΠΑΠ».

Από την έκβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ο Νίκος Τζώρτζογλου θεώρησε χαμένη την αντιπολίτευση και μάλιστα την ίδια άποψη του είχε εκφράσει νωρίτερα σε επικοινωνία τους ο Βαγγέλης Γραμμένος. «Την ημέρα που έκαναν και οι ίδιοι προσφυγή, η συμπολίτευση είχε ελαφρά υπεροχή. Ήθελαν χρόνο να κερδίσουν νέες ψήφους. Η τροπή πήγε υπέρ τους με την ψηφοφορία στη Football League και την αλλαγή σε τέσσερις ενώσεις. Αν κάποιος ήθελε αυτή την απόφαση που πήρε το Διαιτητικό, στη συγκεκριμένη στιγμή, αυτή ήταν η συμπολίτευση που βρέθηκε πίσω στο σκορ»! Θώρησε δε τη λίστα ορισμού της διοικούσας εξαιρετικά ανεπαρκή για τη συγκυρία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News