default-image

Έπαιξαν οικογενειακά στο Μαρτινέγκο

Ποδόσφαιρο
Έπαιξαν οικογενειακά στο Μαρτινέγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όποτε δίνεται η ευκαιρία στον Εργοτέλη, δίνουν οικογενειακά διτέρματα στο Μαρτινέγκο και έτσι έγινε και χθες ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και τους Νέους Εργοτέλη. Το δίτερμα ολοκληρώθηκε με νίκη 6-3 υπέρ της πρώτης ομάδας των "κιτρινόμαυρων".

Παρά το τελικό εις βάρος τους αποτέλεσμα, οι Νέοι Εργοτέλη, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου, παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, εκτός των Λεάλ (ατομικό) και Καλέ (ατομικό σε αυξημένο ρυθμό).

Οι Νέοι Εργοτέλη προηγήθηκαν 2-0 με γκολ του Μαυροματίδη (7' και 20'), ενώ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο ΓΣ μείωσε με τον Λυδάκη στο 25'.  Χατ-τρικ πέτυχε ο Κατσικοκέρης (πεν. 38', 41', 58'), ενώ σκόραραν επίσης οι Μπερουασβίλι (35') και Μανουσάκης (46'). Για τους Νέους βρήκε δίχτυα ο Τσέρος στο 51'.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Καρράς, Σηφάκης, Δημήτρης, Πολυχρονάκης, Βογιατζής, Τσουμάγκας, Λυδάκης, Μπερουασβίλι, Κοιλιάρας, Μανουσάκης.

Έπαιξαν και οι: Χανιωτάκης, Γκοτσούλιας, Τζανής, Μισέλ, Ρουσάκης, Κατσικοκέρης.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Σαβουϊδάκης, Λούσι, Πλαϊτάκης, Δουλγεράκης, Κουτεντάκης, Καλαϊτζάκης, Ιατρούδης, Κουτσογιαννάκης, Σεραφειμίδης, Κατσούρι, Μαυροματίδης.

Έπαιξαν και οι: Κορνηλάκης, Ψαράκης, Μιφτάρι, Σταυράκης, Μαυροειδής, Σταυρακάκης, Ψαλιδάκης, Γιαπετζάκης, Τσέρος, Μπερνίκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News