default-image

ΕΠΟ: Το "κλειδί" στα χέρια του Θεοδωρίδη!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Το "κλειδί" στα χέρια του Θεοδωρίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεδομένη θεωρείται τις επόμενες ημέρες η παρέμβαση FIFA και UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο με στόχο σύντομα να διενεργηθούν εκλογές για νέο ΔΣ της ΕΠΟ.

Μπορεί το διαιτητικό δικαστήριο να έχει ορίσει διοικούσα Επιτροπή όμως οι δύο ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους με τη σύσταση Διοικούσας Επιτροπής δικής τους επιλογής.

Όπως αναφέρει η Livesport σε σημερινό της δημοσίευμα αυτός που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των μελών της θα είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γνωρίζει αρκετά καλά τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου μας και γνωρίσει ποιες είναι οι παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν για να επέλθει νομιμότητα.

«Το προσωρινό διοικητήριο αναμένεται να αποτελείται από μέλη βιτρίνας για παράδειγμα παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, από 2-3 τεχνοκράτες, ενώ ρόλο επιτηρητή θα έχει πιθανότατα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Κύπριος παράγοντας χθες με δήλωση του υπογράμμισε ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία αλλά ο ρόλος του επιτηρητή είναι διαφορετικός.

Όπως προσθέτει το εν λόγω δημοσίευμα, στόχος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι να δώσει οριστικές λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News