Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο

Ο ΟΦΗ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε σήμερα στο Λασίθι.

Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετώπισε μια Μικτή Επιλέκτων του Λασιθίου στο Καλό Χωριό, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά οικογένεια της περιοχής, που έχει μεγάλη ανάγκη λόγω προβλήματος υγείας.

Διοργανωτής ήταν ο Πύργος Καλού Χωριού και ο ΟΦΗ δέχθηκε με χαρά την σχετική πρόσκληση, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολεμαρχάκης που ήταν παρών στο γήπεδο, συνδέεται με φιλία πολλών ετών, με τον πρόεδρο του σωματείου, Νότη Ζαχαράκη.

Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και παρευρέθηκε στις εξέδρες, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό και στην συγκεκριμένη οικογένεια που έχει ανάγκη.

Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης ο πρόεδρος του Πύργου, Νότης Ζαχαράκης τίμησε τον Κώστα Κιάσσο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ με το Νίκο Ανδριαδάκη εκ μέρους του τμήματος δημοσίων σχέσεων, μοίρασε αναμνηστικά δώρα, ως ενθύμιο, στην οικογένεια για την οποία έγινε το φιλικό.

Φυσικά το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Νιόπλια επικράτησε με 5-0. Η χρησιμότητα για την τεχνική ηγεσία, αφορούσε το χρόνο συμμετοχής που «έβαλαν» στα πόδια τους οι παίκτες, ενώ «τσέκαρε» και τη βελτίωση κάποιων νεαρών της ομάδας Κ19.

Τρία τέρματα πέτυχε ο Νίκος Βρεττός (34', 38' και 87'), ενώ άλλα δύο πρόσθεσε ο Δημήτρης Μάνος (25' και 30).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Kασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος, Μανιαδής, Κομεσίδης (46' Ξενοχτιστάκης), Νηστικάκης, Χίσι, Μπουρσέλης (46' Κομνηνός), Σουλέ, Μάνος (46' Καλαιτζάκης), Βρεττός, Ογκμποε.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Λυράκης, Πηγιάκης, Ζανταλής, Κουναλάκης, Χρισοφάκης, Ντόι, Σπυριδάκης, Γιακουμάκης, Παιτέρης, Κοκολάκης, Δεδελετάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Μανουσάκης, Μάρκοβιτς, Τουτουδάκης, Σιγανός, Μουτσάς, Αμπαζάι, Δασκαλάκης, Ζακού, Γκερδούκι, Ρασιδάκης, Χατζιάι και Καρίδης.

Σχόλια