default-image

Συμπληρωματική προκήρυξη για τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚ

Σπορ
Συμπληρωματική προκήρυξη για τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα τη συμπληρωματική προκήρυξη των πρωταθλημάτων που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα των ανδρών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί παγκρήτιο με το σύστημα δύο γύρων, με εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Για την τελική φάση θα αγωνιστούν μεταξύ τους ο 1ος και ο 2ος  του βαθμολογικού πίνακα και πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις  2 νίκες.

Το πρωτάθλημα των γυναικών, επίσης θα διεξαχθεί Παγκρήτιο με το σύστημα δύο γύρων, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Για την τελική φάση θα αγωνιστούν μεταξύ τους ο 1ος και ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα  και πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις  2 νίκες.

Η έναρξη του πρωταθλήματος των γυναικών έχει οριστεί στις 6 Νοεμβρίου.

Η συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΣΠΕΚ για τα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Τα Πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ. Κρήτης που προκηρύχθηκαν με την υπ' αριθμ. 166/14-9-2016 Ειδική Προκήρυξη Αγωνιστικής Περιόδου 2016-2017 συμπληρώνονται με τα παρακάτω:

Α. Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 2770/16-6-16 Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Αγωνιστικής Περιόδου 2016-2017 της Ε.Ο.ΠΕ, το σύστημα διεξαγωγής του κάθε πρωταθλήματος καθορίζεται ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Γ. Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κεφ. Γ΄ του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωτ/των στα πρωτ/τα ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ οι προπονητές των ομάδων θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι εφοδιασμένοι με κάρτα προπονητού ΣΕΠΠΕ και η οποία θα κατατίθεται στη γραμματεία του αγώνα μαζί με τα δελτία των αθλητών-τριών.

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

    Το πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ , θα διεξαχθεί παγκρήτιο με το σύστημα δύο γύρων, με εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Για την τελική φάση θα αγωνιστούν μεταξύ τους ο 1ος και ο 2ος  του βαθμολογικού πίνακα και πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις  2 νίκες.

Έναρξη πρωταθλήματος: 04 Δεκεμβρίου 2016.

Παράβολο Συμμετοχής ανά ομάδα: 130 €. Χρόνος πληρωμής έως και 29 Νοεμβρίου 2016

Το πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ, θα διεξαχθεί Παγκρήτιο με το σύστημα δύο γύρων, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Για την τελική φάση θα αγωνιστούν μεταξύ τους ο 1ος και ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα  και πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις  2 νίκες.

Έναρξη πρωταθλήματος: 06 Νοεμβρίου 2016.

Παράβολο Συμμετοχής ανά ομάδα: 130€. Χρόνος πληρωμής έως και 01 Νοεμβρίου 2016

2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ:

Το πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ , θα διεξαχθεί Παγκρήτιο με το σύστημα δύο γύρων, με εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Στην τελική φάση θα συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, σε 2 τελικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας , με πρώτη έδρα την έδρα του σωματείου με τη μεγαλύτερη βαθμολογία

Έναρξη πρωταθλήματος: 08  Οκτωβρίου  2016.

Στο πρωτάθλημα ΝΕΑΝΙΔΩΝ για την Α΄ φάση, οι ομάδες θα χωριστούν σε 2 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων.

Στην Τελική φάση θα περάσει η 1η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα κάθε ομίλου και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο τελικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας. Η έδρα του πρώτου αγώνα θα καθοριστεί με κλήρωση

Έναρξη πρωταθλήματος: 08  Οκτωβρίου 2016

Παράβολο Συμμετοχής ανά ομάδα: 50€. Χρόνος πληρωμής έως και 04 Οκτωβρίου 2016

3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ θα διεξαχθεί παγκρήτιο με το σύστημα δύο γύρων, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Στην τελική φάση θα συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες. Ο πρώτος τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του πρώτου στο βαθμολογικό πίνακα.

Ημερομηνία Έναρξης: 05 Νοεμβρίου 2016

Παράβολο Συμμετοχής ανά ομάδα: 50€ . Χρόνος πληρωμής έως και 01 Νοεμβρίου 2016

Στο Πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  οι ομάδες θα χωριστούν σε 3 ομίλους ανάλογα με τη γεωγραφική τους. Έναν όμιλο στην Δυτική Κρήτη (Α) και δύο ομίλους (Β και Γ) στην Ανατολική Κρήτη και θα αγωνιστούν με το σύστημα των δύο γύρων σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Στη Β΄ φάση θα συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων της Ανατολικής Κρήτης (Β και Γ) και θα αγωνιστούν μεταξύ τους ΧΙΑΣΤΙ σε δύο αγώνες σε εντός και εκτός έδραςαγώνες με πρώτη έδρα την έδρα του 1ου σε κάθε όμιλο.

Στην Γ΄ φάση, οι 2  νικήτριες ομάδες των ΧΙΑΣΤΙ θα αγωνιστούν μεταξύ τους με τις δύο πρώτες ομάδες του Α΄ομίλου (Δυτική Κρήτη) σε δύο εντός και εκτός έδρας αγώνες. Τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

Στην τελική φάση, θα αγωνιστούν οι δύο νικήτριες ομάδες της Γ΄ φάσης και νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες. Η έδρα του πρώτου αγώνα θα καθοριστεί με κλήρωση.

Έναρξη πρωτ/τος: 29 Οκτωβρίου 2016

Παράβολο Συμμετοχής ανά ομάδα: 50€ . Χρόνος πληρωμής έως και 25 Οκτωβρίου 2016

Κατηγορία Κορασίδων ΑΠΤΕΡΑ: Στην κατηγορία αυτή θα συμμετέχουν οι 2ες ομάδες των σωματείων Δυτικής Κρήτης, που ήδη συμμετέχουν με ομάδες  στο Πρωτάθλημα Κορασίδων, και θα ισχύσουν όσα αναφέρονται στο άρθρο 1 παρ. 2 ε) της με αρ. 166/14-9-2016 Ειδικής Προκήρυξης της ΕΣΠΕΚ.

Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα 2 γύρων σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Στη Β΄φάση θα αγωνιστούν ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Για την τελική κατάταξη,

1. οι χαμένοι της β΄φάσης θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε εντός και εκτός έδρας αγώνες και

2. οι νικητές της β΄φάση θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε εντός και εκτός έδρας αγώνες

Οι έδρες των πρώτων αγώνων θα καθοριστούν με κλήρωση

Ημερομηνία Έναρξης:05 Νοεμβρίου 2016

Παράβολο Συμμετοχής: 50€ .Χρόνος πληρωμής εως και 01 Νοεμβρίου 2016.

4. Πρωταθλήματα  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

Το Πρωτάθλημα Παμπαίδων, θα γίνει Παγκρήτιο δύο γύρων σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Για την ημιτελική φάση θα αγωνιστούν μεταξύ τους ο 1ος με τον 4ο  και ο 2ος με τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα σε εντός και εκτός έδρας αγώνες με πρώτη έδρα την έδρα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Στην τελική φάση θα συμμετέχουν οι δύο νικητές της ημιτελικής φάσης και πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες. Η έδρα του 1ου αγώνα θα καθοριστεί με κλήρωση

Έναρξη Πρωταθλήματος: 19 Νοεμβρίου 2016

Παράβολο Συμμετοχής ανά ομάδα: 50€ Χρόνος πληρωμής έως και 15 Νοεμβρίου 2016

Για το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων οι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις  ομίλου κατ' αρχήν με γεωγραφικά κριτήρια.

Στη Β΄ φάση θα συμμετέχουν οι 2 πρώτες του καθ ενός από τους 4 ομίλους. Αυτές οι 8 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε νέο πρωτάθλημα σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Στην ημιτελική φάση θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων της Β΄ φάσης και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ΧΙΑΣΤΙ αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Στην τελική φάση, οι νικήτριες ομάδες των ΧΙΑΣΤΙ θα αγωνιστούν μεταξύ τους και πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες. Η έδρα του πρώτου αγώνα θα καθοριστεί με κλήρωση.

Έναρξη Πρωταθλήματος: 27 Νοεμβρίου 2016

Παράβολο Συμμετοχής ανά ομάδα: 50€. Χρόνος Πληρωμής έως και 22 Νοεμβρίου 2016

Για την Ε.Σ.ΠΕ./Ε.Ο.ΠΕ./ΚΡΗΤΗΣ

      Ο Πρόεδρος                                                Ο Γ.Γραμματέας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News