default-image

Σε ώρα... Ασίας το πρώτο φετινό "Κλάσικο"

Ποδόσφαιρο
Σε ώρα... Ασίας το πρώτο φετινό "Κλάσικο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό 'CadenaSER' ότι το πρώτο clasico της σεζόν θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 16:15 τοπική ώρα (17:15 Ελλάδας).

Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη ώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να παρακολουθήσει ζωντανά τη μάχη της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ, το κοινό της Ασίας.

Μία ώρα όμως που είναι απαγορευμένη στη Βρετανία! Σύμφωνα με όσα ισχύουν στο νησί, δεν μεταδίδονται αγώνες στην τηλεόραση τα Σάββατα από τις 16:45 έως τις 19:15 (Ελλάδας). Μία απόφαση που ξεκίνησε από τη δεκαετία του '60, ώστε ο κόσμος να έχει κίνητρο να πάει να δει αγώνες όλων των κατηγοριών που παραδοσιακά έχουν σέντρα στις 17:00GR.

Για παράδειγμα, οι τηλεθεατές του Sky Sports έχασαν το 2014 τα πρώτα 15 λεπτά από το ντεμπούτο του Σουάρες στο τότε Clasico το οποίο είχε ξεκινήσει στις 19:00GR.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο υπάρχουν πάρα πολλές αντιδράσεις για την συγκεκριμένη απόφαση με κύριο επιχείρημα ότι η παράδοση των Άγγλων να πηγαίνουν το Σάββατο στο γήπεδο είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί να απειληθεί ακόμα και από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ. Έτσι δεν υφίσταται λόγος να μην καλύπτονται αυτά τα παιχνίδια.

Όσον αφορά τα μέρη μας, να αναφέρουμε ότι την ίδια ώρα με το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, έχει σέντρα και το Πλατανιάς-Πανιώνιος για την 13η αγωνιστική της Super League.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News