default-image

Λύση για τα εισιτήρια με Άγιαξ θέλουν στον ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Λύση για τα εισιτήρια με Άγιαξ θέλουν στον ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με τον Άγιαξ για την πέμπτη του έβδομου ομίλου του Europa League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 24 Νοεμβρίου, θέλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αντιπροσωπεία του συλλόγου (ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και υπέυθυνος διεξαγωγής αγώνων, Σπύρος Βλάχος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάνης) θα μεταβεί στο Άμστερνταμ την Πέμπτη, καθώς έχει κλειστεί ραντεβού με εκπροσώπους της ολλανδικής ομάδας ώστε να συζητηθεί λεπτομερώς το θέμα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Ο Παναθηναϊκός έχει διαθέσει 2.700 εισιτήρια στο πέταλο και άλλα 300 στα επίσημα και υπάρχει εκτίμηση ότι άλλα 500 άτομα θα είναι διάσπαρτα στο γήπεδο, έχοντας κλείσει θέση μεμονωμένα. Υπάρχουν και ακόμη 3.000 άτομα περίπου που έχουν κλείσει αεροπορική θέση και θα πάνε στο Άμστερνταμ με στόχο να αγοράσουν εισιτήριο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αν δεν δοθεί λύση μέσω του ραντεβού, δύσκολα θα καταφέρουν να εξυπηρετηθούν οι 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Στην ακραία περίπτωση (εφόσον φανεί δηλαδή ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση), θα ζητηθεί από τον Άγιαξ να στηθεί γιγαντοοθόνη από τον Άγιαξ σε κεντρική πλατεία ώστε να μπορέσουν οι συγκεκριμένοι φίλοι του «τριφυλλιού» να δουν το ματς.

Παράλληλα, υπάρχει κι άλλο ζήτημα. Πρέπει να βρεθεί λύση και για τους μεμονωμένους φιλάθλους που έχουν αγοράσει εισιτήριο ή αυτούς που ζουν στην Ολλανδία. Ο λόγος είναι ότι στο ματς του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ έμειναν φίλαθλοι εκτός γηπέδου επειδή αναγνωρίστηκε ότι είναι Έλληνες (λόγω της φανέλας ή επειδή μίλαγαν ελληνικά). Με την επιστροφή της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες επί του θέματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News