default-image

Ισόπαλο 2-2 το φιλικό της Μικτής Νέων με ΟΦΗ '94

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο 2-2 το φιλικό της Μικτής Νέων με ΟΦΗ '94

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σειρά της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ ήταν σήμερα για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, μία εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο την Μικτή Λασιθίου.

Ο Ενωσιακός προπονητής κ. Δημήτρης Τριβιζαδάκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από το ισόπαλο 2-2 με τον ΟΦΗ '94, σε ένα δυνατό τεστ για τη Μικτή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αλμυρού.

Ο Νοικοκυράκης άνοιξε το σκορ για την Μικτή Ηρακλείου, με τον Κουτεντάκη να ισοφαρίζει 1-1 στο α' ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ '94 προηγήθηκε 1-2 με τον Λαζίδη για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Χιώτης.

Ο κ. Τριβιζαδάκης έχει προγραμματίσει και την Πέμπτη προπόνηση για την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ και έως αύριο θα ανακοινώσει τις κλήσεις των ποδοσφαιριστών.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Κοιλάδης, Ντραγκότι, Ζερβάκης, Δολαψάκης, Κουρίνος, Ψαράς, Αλεξάκης, Καλαϊτζάκης, Κεφαλογιάννης, Χαϊντίνι, Νοικοκυράκης. Έπαιξαν και οι: Γκογκόσης, Σηφάκης, Τζωρτζάκης, Παπαδάκης Μ., Μακρυγιαννάκης, Στεφανάκης, Παπαδάκης Γ., Μυλωνάκης, Χιώτης, Αρχοντάκης, Πηδαράκης, Μπορμπουδάκης.

ΟΦΗ '94: Πανταγάκης, Λαγουδάκης, Μηλιαράκης, Αποστολάκης, Κουγιουμουτζής, Κοτζιάς, Βρεττός, Κουτεντάκης, Μπελαδάκης, Γκίνη, Λαζίδης. Έπαιξαν και οι: Κτιστάκης, Σαβουϊδάκης, Ιερωνυμίδης, Αυγουστάκης, Βολτυράκης, Σκουλάς, Μουτσομετάι, Μαρινάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News