default-image

Απόλυτο η Εθνική, 0-2 στην Εσθονία!

Ποδόσφαιρο
Απόλυτο η Εθνική, 0-2 στην Εσθονία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το Γιβραλτάρ και την Κύπρο, απόψε ήταν η σειρά της Εσθονίας για την Εθνική Ελλάδας, με το 0-2 στο Ταλίν να σφραγίζει την τρίτη νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018!

Η Εθνική μας έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό της εαυτό και μαζί με το Βέλγιο βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με το απόλυτο 9 βαθμών μετά από τρεις αγωνιστικές. Το Βέλγιο νίκησε απόψε με 0-6 το Γιβραλτάρ ενώ ακολουθεί με έξι βαθμούς η Βοσνία μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Κύπρου. Αυτές θα είναι και οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Μουντιάλ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4η)

13 Νοεμβρίου 2016

Το αποψινό ματς ξεκίνησε ιδανικά με γκολ στο 2ο λεπτό αλλά υπήρξαν σημαντικά εμπόδια, αναγκαστικές αλλαγές πολύ νωρίς και μια ψυχωμένη Εσθονία να μάχεται μέχρι το τέλος. Η ελληνική ομάδα κατάφερε όμως με ουσία και έξυπνο παιχνίδι αλλά και σημαντικές αποκρούσεις από τον Καρνέζη να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να πάρει το «διπλό».

Στο 2' μετά από κόρνερ του Μάνταλου, ο Τοροσίδης μέσα στα καρέ των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά και έκανε 0-1. Στα επόμενα λεπτά υπήρξαν δύο τραυματισμοί και αναγκαστικές αλλαγές για το Σκίμπε, με τον Ταχτσίδη να παίρνει τη θέση του Παπασταθόπουλου και τον Οικονόμου τη θέση του Τοροσίδη.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ενώ στο β' μέρος έγινε πιο ανοιχτό ματς. Στο 61' ο Μπακασέτας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Εσθονίας. Ο Μήτρογλου πήγε πάνω στη μπάλα για να το εκτελέσει αλλά ο Σκίμπε έδωσε εντολή να το κάνει ο Σταφυλίδης και εκείνος με εκπληκτικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του τέρματος κάνοντας το 0-2.

Από εκεί και πέρα, η Εθνική έδωσε χώρο στην Εσθονία η οποία πίεσε και είχε καλές φάσεις αλλά και η ελληνική ομάδα είχε δύο μεγάλες φάσεις με Παπαδόπουλο και Μάνταλο (δοκάρι) για τρίτο γκολ.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Άκσαλου, Τένιστε (31' λ.τ. Καμς), Μπάρανοφ, Κλάβαν, Κάλαστε, Ντμίτριεφ (80' Μοσνίκοφ), Μετς, Βασίλιεφ, Πάβελ Μαρίν, Λουτς (69' Πούριε), Ζένιοφ.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (18' λ.τ. Οικονόμου), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (7' λ.τ. Ταχτσίδης), Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, Μανιάτης (86' Τζιόλης), Μπακασέτας, Μάνταλος, Καρέλης, Μήτρογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News