Αθλητισμός

Δείχνει "ΘΩΜΑΣ", φωτογραφίζει... Μελισσανίδη!

Η εξέλιξη για τη θέση της ΕΠΣΗ και του Νίκου Τζώρτζογλου ήταν αναμενόμενη. Το καταδεικνύαμε τον τελευταίο καιρό, σε κάθε σχόλιό μας. Ήταν αδύνατη μια συνύπαρξη του προέδρου της Ένωσης με τους κ.κ. Θωμά Μητρόπουλο, Γιαννάκη Παπαδόπουλο και Αχιλλέα Μπέο. 

Πέρα από την όποια σημειολογική σημασία της παρουσίας τους στη "συμμαχία", ο Τζώρτζογλου έχει να πει και από μια ιστορία με την οποία συσχετίζεται ο ίδιος με τον καθένα από τους τρεις. Με ποικιλία... 

Η "αποκρυπτογράφηση" των αρχιγραμμάτων στις πέντε παραγράφους της ανακοίνωσης έβγαλε τη λέξη «ΘΩΜΑΣ». Πάνω σε αυτό συζήτησαν πολύ στη "γιάφκα" με το καλύτερο φαγητό στην πόλη (όπως τη λένε) με τους επιτελείς που συνόδευαν τον Βαγγέλη Γραμμένο στο Ηράκλειο. Ο τελευταίος ήλπιζε, αλλά τελικά το 3-1 αντί για 2-2 έγινε 4-0 υπέρ των άλλων στην Κρήτη. 

Τι καταλάβαμε από την ανάγνωση της ανακοίνωσης της ΕΠΣΗ;

Ότι φωτογραφίζει ως αρνητικό μέρος του "πόλου" τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σαν να του χρεώνει τις επιλογές για τα παραπάνω «τρία πρόσωπα». Τον θεωρεί, επίσης, υπεύθυνο για τη χαλασιά της συναινετικής πρότασης και τον Ιούλιο και τώρα με τον Σάββα. Και αφήνει ανοικτές γέφυρες για το μέλλον με τον Ιβάν Σαββίδη που ολίγον τι εκθειάζει, ενώ δεν καταφέρεται κατά του Γιάννη Αλαφούζου, την ώρα δηλαδή που υπονοεί τη σύμπλευσή του ή και την υποψηφιότητά του με την παράταξη του "Λιμανιού", ή οτιδήποτε άλλο. 

Τώρα βέβαια τα "συμμαχικά" μέσα λένε ότι δεν υπολόγιζαν εξαρχής τις ψήφους της ΕΠΣΗ, γιατί ο Τζώρτζογλου είναι κολλητός του Κονταρού. Σωστό, αλλά μονομερές. Διότι δεν λένε ότι είναι και κολλητός (και δη "συγγενικώς") με τους Γκαγκάτσηδες! Πατρός Βασίλη και υιού Μάκη...

Έχει ακόμη πολλές και δυνατές πράξεις η παράσταση. 

Διέγραφαν τα θετικά σχόλια!

Αθλητική ιστοσελίδα της Αθήνας, που υποστηρίζει ανοικτά τη "Συμμαχία", ανήρτησε την ανακοίνωση Τζώρτζογλου για τη στάση του στις εκλογές της ΕΠΟ, με τον τρόπο που η ίδια θεωρεί. Το θέμα είναι ότι στα σχόλια των αναγνωστών της κρατάει μόνο όσα είναι αρνητικά για τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ. Όσοι τόλμησαν να απαντήσουν ή να υπερασπίσουν με σχόλια, τα διέγραφαν αμέσως. Έγιναν μάλιστα τεστ επί τούτου, που... τα έτρωγε μετά από λίγα λεπτά το μαύρο σκοτάδι. Είναι ωραία πράγματα αυτά που περιμένουμε να έρθουν στο ποδόσφαιρο; 

Από τον ΟΦΗ!

Αυτά τα "μισός εδώ, μισός εκεί", για να υπάρχει πιο ολοκληρωμένη αμοιβή, συνήθως έχουν αυτή την κατάληξη, όπως αυτή που καταγράφεται για τον Θανάση Κολιτσιδάκη στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ. 

Ενθαρρυντικό στοιχείο στις διαφορές που έχουν προκύψει (λογικά εν πολλοίς) στον Eρασιτέχνη ΟΦΗ είναι ότι υπάρχει διαθέσιμη - μαθαίνουμε - η συμβουλευτική εμπειρία του πρώην προέδρου και παράγοντα της ΠΑΕ Κώστα Καζανάκη. Είναι καλό να τα ξεκαθαρίσουν εξαρχής, αφού πέραν του «ό,τι λέει ο νόμος», υπάρχουν και ειδικά σημεία προς δίκαιη επίλυση. 

Το πρώτο μάθημα του Εργοτέλη

Μπορεί το παιχνίδι με τον Ιωνικό να ήταν εξαρχής από τα πιο δύσκολα και κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος, και ο Εργοτέλης να αγωνίσθηκε με σοβαρές ελλείψεις, αλλά η ήττα πόνεσε και για την πτώση από την κορυφή, κυρίως όμως για την εικόνα της ομάδας στη Νίκαια. Η αλυσίδα τράβηξε. Με τη Ρόδο ήταν καλός με Λεάλ και Καλέ στο πρώτο ημίχρονο και πεσμένος στο δεύτερο με την αποχώρηση του Καλέ. Με τον ΠΟΑ έκανε γενικώς κακό παιχνίδι, όταν βγήκε ο Λεάλ. Με την Τριγλία, χωρίς Λεάλ και Καλέ (όπως χθες), εμφανίστηκε "μπουκωμένος" απέναντι σε μια Τριγλία πολύ κατώτερη από πέρυσι. Χθες μάλιστα δέχτηκε τέσσερα γκολ από τη Θύελλα, την οποία κέρδισε άνετα ο ΠΟΑ. Η ομάδα θέλει χρόνο με τόσο νέους παίκτες.

Αλλά χρήζουν και μέγιστης προσοχής οι... εξωαγωνιστικές κινήσεις! Είδες στην Νίκαια; Τη μία το βλέπεις δίκαια και την άλλη... άδικη.

Στ.Μ. 

Σχόλια