default-image

Νίκη γοήτρου για Εθνική Ελπίδων με Ουγγαρία

Ποδόσφαιρο
Νίκη γοήτρου για Εθνική Ελπίδων με Ουγγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς ήδη είχαν μπει τίτλοι τέλους στις όποιες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του EURO U21, η Εθνική Ελπίδων νίκησε 3-1 την Ουγγαρία στο Περιστέρι. Έτσι έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της σε αυτή την προκριματική φάση.

Ο Δώνης στο 28' άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Μέρβο στο 56' ισοφάρισε 1-1, αλλά ο Κουλούρης στο 69' και ο Χαρίσης στο 83' έβαλαν... ασπρόμαυρη υπόγραφη στην γαλανόλευκη νίκη.

Η Εθνική συγκέντρωσε 13 βαθμούς σε δέκα αγώνες, έχοντας τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες, με 13 γκολ υπέρ και 14 κατά. Όσο για την Ουγγαρία, έμεινε στους 12 βαθμούς και την 5η θέση στον τέταρτο προκριματικό όμιλο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης (86' Καραχάλιος), Δώνης (Μελικιώτης), Χαρίσης, Ορφανίδης (Ρούσσος), Βούρος, Κουλούρης, Τσιμίκας, Πουγγούρας.

Ουγγαρία: Μπάναϊ, Σιβάτσκι, Φόργκας, Λένσερ, Σέκε, Χολέντερ (46' Κάλμαρ), Σάντο (27' Μαντάρας), Μέρβο, Γκερέσι (73' Μπάλογκ), Σιλβάσι, Πρόσερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News