default-image

Video: Το "διπλό" του ΟΦΗ '94 στο Καμηλάρι

Ποδόσφαιρο
Video: Το "διπλό" του ΟΦΗ '94 στο Καμηλάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ '94 ήταν ο κερδισμένος της 4ης αγωνιστικής στην Β2 ΕΠΣΗ. Διατήρησε το απόλυτο νικών κερδίζοντας δύσκολα με 0-1 το Καμηλάρι στους Βόρρους και κρατήθηκε στην κορυφή όπου πλέον είναι μόνος του, καθώς τα Δειλινά ηττήθηκαν στην έδρα της Παλιανής 2008.

Ο πρωτοπόρος ΟΦΗ '94 δεν έκανε καλή εμφάνιση και κινδύνεψε με απώλεια απέναντι στο μαχητικό Καμηλάρι. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους πιτσιρικάδες σημείωσε στο 26ο λεπτό ο Καλαϊτζάκης μετά από συνδυασμό με τον Νοικοκυράκη.

Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στην έδρα της Παλιανής 2008, εκεί όπου οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν με 1-0 τα Δειλινά στην πρώτη τους ήττα και τα γκρέμισαν από την κορυφή. Ο Μεϊμάρης στο 60' σκόραρε για την Παλιανή.

Δύσκολη νίκη με 0-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου πήρε ο Κόρακας με πέναλτι του Κουτσάκη στο 90'. Το Μεταξοχώρι βρέθηκε να χάνει 0-1 από τους Νέους Μινωικής αλλά στο β' ημίχρονο έβαλε τέσσερα γκολ και πήρε τη νίκη με 4-1. Σκόραραν οι Σταματάκης (2), Σουλτάτος και ο έμπειρος Σπύρος Κοσμαδάκης που αποτελεί νέο απόκτημα του Μεταξοχωρίου.

Εύκολα το Ασήμι νίκησε με 1-7 την Αναγέννηση Δυτ. Προαστίων ενώ ο Δίας βρήκε αντίσταση στο α' ημίχρονο από τους Νέους Αλμυρού, οι οποίοι κατέρρευαν στο β΄ημίχρονο και ο Δίας νίκησε 4-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News