Αθλητισμός

«Η αντιπολίτευση ελέγχεται από φαντάσματα του παρελθόντος»

Για την ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου κατά της παράταξης Γραμμένου, αλλά και τα όσα υποστηρίζουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Μανόλη Κονταρό να προσπαθεί να επηρεάσει σωματεία της Κρήτης υπέρ της παράταξης Ελευθεριάδη, μίλησε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ επισήμανε ότι εφόσον και η παράταξη Ελευθεριάδη έχει την ίδια φιλοσοφία με την προηγούμενη διοίκηση δε θα τη στηρίξει.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για την ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Η θέση της Ένωσης είναι σαφέστατη. Μιλάει για μια αντιπολίτευση, η οποία αποδεδειγμένα, και εξαιρουμένου του επικεφαλής της, του κ. Γραμμένου, καθοδηγείται από ανθρώπους που είναι φαντάσματα του παρελθόντος. Από ανθρώπους που το παρελθόν τους δεν συνάδει με αυτό που εμείς οραματιζόμαστε για παλεύουμε. Δεν μπορώ να είμαι σε μια παράταξη που αποδεδειγμένα ελέγχεται από φαντάσματα του παρελθόντος, όπως είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος».

Για το αν στηρίζει την παράταξη Ελευθεριάδη: «Δεν γνωρίζω τον κ. Ελευθεριάδη, ούτε ποιους θα έχει συνεργάτες. Αν έχει την ίδια φιλοσοφία και πλάνα με όλα αυτά που έφεραν το ποδόσφαιρο στον πάτο, εννοείται πως η ΕΠΣ Ηρακλείο δεν θα ψηφίσει μια τέτοια φιλοσοφία».

Για τα σημερινά δημοσιεύματα περί ενεργού ανάμειξης του Μανώλη Κονταρού, προκειμένου να επηρεάσει τις ενώσεις της Κρήτης, υπέρ της παράταξης Ελευθεριάδη: «Δεν είμαι κατάσκοπος. Είναι φίλος μου, όπως φίλος μου είναι ο κουμπάρος μου ο Μάκης Γκαγκάτσης. Δεν ξέρω αν το κάνει αυτό ο Κονταρός. Αυτό συμβαίνει και θα συνεχίσει δυστυχώς να συμβαίνει, να αλλάζουν βαλίτσες. Και δεν εννοώ τις βαλίτσες του Κονταρού. Όσο θα συνεχίζουν 55 άνθρωποι να εκλέγουν τη διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι ευάλωτο το σύστημα δυστυχώς. Γι' αυτό θα έπρεπε να πάμε σε μια συναίνεση».

Σχόλια