Αθλητισμός

Παρελθόν ο Κολιτσιδάκης από το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ

Εξελίξεις στο εσωτερικό του ΟΦΗ σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό τιμ ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια δεν ήταν στον πάγκο στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πανθηραϊκό και, εκτός απροόπτου, η συνεργασία των δύο πλευρών έχει οδηγηθεί στο φινάλε.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού, αυτό έγινε με απόφαση της διοίκησης, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Οι λόγοι της παραπάνω απόφασης δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ λέγεται πλέον ότι ήδη αναζητείται ο άνθρωπος που θα αποτελέσει το βοηθό του Νιόπλια.

Νέα συνάντηση με Ερασιτέχνη

Στο μεταξύ, αναμένεται να συνεχιστούν και αυτήν την εβδομάδα οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα για το πλαίσιο της συνεργασίας.

Ως τώρα δεν υπήρξε η «χρυσή τομή» σε βασικά θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές, για τις εκατέρωθεν υποχρεώσεις και δικαιώματα. Άμεσα αναμένεται να γίνει συνάντηση με αντιπροσωπίες από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, με στόχο να υπάρξουν ξεκάθαρες τοποθετήσεις και αίσια έκβαση, καθώς κοινός στόχος είναι το καλό του ΟΦΗ.

Σχόλια