default-image

Ισόπαλος 2-2 με Πανελευσινακό ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Ισόπαλος 2-2 με Πανελευσινακό ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα καλό από πλευράς ποιότητας φιλικό παιχνίδι στην Ελευσίνα, Πανελευσινιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Ο Αντρέα Στραματσόνι που δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς παίκτες είχε μια καλή ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα. Ξεκίνησε με 3-5-2 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τον Μολέντο δεξί στόπερ, τον Ιβανόφ αριστερό και τον Σάμπα στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή δεξιά αγωνίστηκε ο Μαρινάκης και αριστερά ο Χουχούμης σε ρόλο μπακ χαφ. Η τριάδα στα χαφ είναι οι Κουτρουμπής, Μπουζούκης και Βιγιαφάνιες ενώ οι δυο επιθετικοί ήταν οι Ρινάλντι, Βλαχοδήμος. Οι "πράσινοι" είχαν την κατοχή και κέρδισαν πέναλτι στο 35 μετά από χέρι του Ρόκα μέσα στην περιοχή. Ο Ριναλντι όμως που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 45' λίγο πριν "φύγει" το ημίχρονο ο πρώην "πράσινος" Σταματάκης έκανε ωραία κίνηση, απέφυγε τον Βιγιαφάνιες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ταμπάκη που έκανε το 1-0. Στην επανάληψη το Τριφύλλι "μεταμορφώθηκε". Στο 50' είχε δοκάρι μετά από σουτ του Χατζηγιοβάννη και απόκρουση του Αγριμάκη, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο πλασέ του Ρινάλντι.

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 63' με τον Βιαγιαφάνιες να κάνει υπέροχη ατομική ενέργεια και να νικάει τον κίπερ του Πανευλευσινιακού. Όλα έδειχναν ότι οι "πράσινοι" θα πάρουν τη νίκη, όμως υπολόγιζαν χωρίς τον... Σαμπατάκο. Ο άσος των γηπεδούχων κέρδισε πέναλτι από τον Μαρινάκη που τον ανέτρεψε και ο Ναούμ που ανέλαβε την εκτέλεση έγραψε το τελικό 2-2.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδημος, Ιβανοφ, Μολεντο, Σαμπα, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζουκης, Βιγιαφανιες, Ρινάλντι, Βλαχοδημος Π.

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Τσούπρος, Καμπούρης, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας, Σταματάκης, Ταμπάκης, Κωστόπουλος

Πηγή: Contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News