default-image

Σκίμπε: Κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση

Αθλητισμός
Σκίμπε: Κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σωστό δρόμο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό της, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ματς με την Εσθονία στο Ταλίν, υποστήριξε ότι θα χρειαστεί πάλη και τρέξιμο για να φύγουν οι διεθνείς με τους τρεις βαθμούς από την εσθονική πρωτεύουσα.

"Είναι πιο δύσκολο να προετοιμάσεις σωστά την ομάδα σου όταν ο αντίπαλος έχει άλλον προπονητή. Νέος τεχνικός σημαίνει νέες σκέψεις και ιδέες. Θα κάνει αλλαγές στην ομάδα που δεν τις περιμένεις απαραίτητα. Όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός και κερδίζει το πρώτο ματς με 4-0 όλα δείχνουν πολύ καλά και δίνουν τόνωση και ψυχολογική αυτοπεποίθηση.

Η εθνική Εσθονίας τα πηγαίνει καλά αλλά εμείς ως βασικό μας στόχο έχουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορέσαμε να είμαστε στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και όλοι μας για να βρεθούμε στα τελικά του Μουντιάλ.

Θεωρώ πως κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους βαθμούς και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν κοντά ο ένας στον άλλο και να είναι πετυχημένοι. Είναι σκληρό όταν υπάρχει η ήττα. Πρέπει να παλέψουμε πολύ, να τρέξουμε πολύ και να πετύχουμε τον στόχο μας", υποστήριξε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Παπασταθόπουλος: "Ευχαριστημένοι μόνο με τη νίκη"

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, υποστήριξε από την πλευρά του ότι η Εθνική θα είναι ικανοποιημένη μόνο εάν φύγει με τη νίκη από το Ταλίν, παραδεχόμενος ότι έχει σημειωθεί βελτίωση σε σχέση με άλλοτε.

"Περιμένουμε ένα περίπλοκο και επικίνδυνο ματς. Θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε στο δρόμο της πρόκρισης. Εάν το συγκρίνουμε με τον αγώνα με την Κύπρο μπορούμε να πούμε ότι θα είναι διαφορετικά, διότι εδώ θα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα μας δείχνει πιο καλά σε σχέση με το παρελθόν. Στις προπονήσεις πειραματιζόμαστε και δουλεύουμε σε πολλά πράγματα και το πως να είμαστε πιο πετυχημένοι. Έχουμε κάνει κουβέντα για τις επιλογές του παρελθόντος. Όλοι μας πρέπει να πάμε πιο καλά. Για ο,τι έγινε και ο,τι θα γίνει έχουμε ευθύνη όλοι οι παίκτες. Όχι μόνο ο κόουτς.

Μας λείπουν ορισμένοι παίκτες και θα είναι δύσκολα. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Δεν μετράει τώρα τίποτε άλλο παρά το να δώσουμε το 100% σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε.

Ο κόουτς θα πρέπει να δέχεται επαίνους για το πως έχει φτιάξει την αμυντική μας γραμμή αλλά και πάλι όμως δημιουργούμε φάσεις και σκοράρουμε. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα όπως πριν από χρόνια. Τώρα έχουμε πιο τεχνικούς παίκτες. Είμαστε καλοί με την μπάλα στα πόδια και όταν έχουμε την κατοχή. Έχουμε βελτιωθεί αισθητά σε αυτό. Η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και στα 90 λεπτά για ένα καλό αποτέλεσμα".

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News