default-image

Λύγισε στην καυτή έδρα του Ιωνικού ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Λύγισε στην καυτή έδρα του Ιωνικού ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην "καυτή" έδρα του Ιωνικού, σε ένα παιχνίδι όπου παρακολούθησαν περίπου 2000 οπαδοί των γηπεδούχων, ο Εργοτέλης υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με σκορ 2-0.

Έτσι για πρώτη φορά δεν είναι πρωτοπόρος, καθώς τα Ζωνιανά έκαναν το "5 στα 5" και είναι μόνα στην κορυφή, με τον Εργοτέλη να συγκατοικεί στην 2η θέση της βαθμολογίας με τον ΠΟΑ.

Ο Ιωνικός ήταν αποφασισμένος για τη νίκη, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη, που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, χωρίς δύο βασικούς παίκτες στην επιθετική λειτουργία τις ομάδας, με τις απουσίες των Λεάλ και Καλέ να είναι σε αυτό το παιχνίδι καθοριστικές.

Με εξαίρεση μία πολύ καλή φάση με τον Κοιλιάρα στο 10ο λεπτό ο Εργοτέλης δεν απείλησε την εστία του Ιωνικού. Αντίθετα δέχτηκε μεγάλη πίεση και δύο γκολ.

Στο 17? οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Καραλή μετά από μαρκάρισμα του Τζανή και ο παθών, που ήταν το καλοκαίρι ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Εργοτέλη αλλά αποχώρησε πριν αρχίσει το πρωταθλημα, ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε γράφοντας το 1-0.

Ο Καραλής μαλιστα εξελίχτηκε σε δήμιο της πρώην ομάδας του καθώς από δική του πάσα, ο Αργυρίου έκανε το 2-0 στο 64'. Ο Ιωνικός είχε σημαντικές ευκαιρίες και για άλλο γκολ στο β' ημίχρονο με Κατσίκια, Σαπαλίδη και Καμαρά ενώ ο Εργοτέλης ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος σε αυτό το διάστημα, προβληματίζοντας με την παρουσία του.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Βουρλούμης, Παντελίδης, Προβατίδης, Κρητικός, Καραλής (85? Παπασπύρος), Σιμιτσής, Αργυρίου (75? Ζαφειρίδης), Σαπαλίδης, Πέεφ (69? Καμαρά).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης (56? Καιμακαμούδης), Ρουσάκης, Γκοτσούλιας, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (83? Λυδάκης), Ποι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News