Αθλητισμός

Έκανε 22.363χλμ. σε 6 ημέρες και δεν έπαιξε!

Η διαμάχη ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την ομοσπονδίας της Κολομβίας, για τον Χάμες Ροντρίγες, καλά κρατεί. Ο Κολομβιανός άσος, επέστρεψε σήμερα στην ισπανική πρωτεύουσα, χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα λεπτό με την Κολομβία, εξαιτίας τραυματισμού.

Στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα, γιατί χρειάστηκε να ταξιδέψει 22.363 χιλιόμετρα σε έξι ημέρες, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο τραυματισμός του.

O Χάμες υπέστη μυικό τραυματισμό στο ματς με την Εϊμπάρ, που θα τον κρατούσε εκτός για δύο εβδομάδες, με συνέπεια να μην μπορεί να αγωνιστεί ενάντια σε Ουρουγουάη και Παραγουάη. Η Ρεάλ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, έστειλε στον Κάρλος Ουλόα, επικεφαλή ιατρικό σύμβουλο της εθνικής ομάδας της Κολομβίας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής Χοσέ Πέκερμαν ζήτησε από τον παίκτη να ταξιδέψει στην Ασουνσιόν, ώστε να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας.

Εκεί, εκτός από την φυσική θεραπεία και υπερήχων, δοκίμασε ένα υπερβαρικό θάλαμο, αλλά τελικά δεν υπήρξε μία θαυματουργή ανάκαμψη. Έτσι ο Χάμες, έκανε τέσσερα ταξίδια σε έξι ημέρες, πριν επιστρέψει στην Μαδρίτη.

Πηγή: sentragoal.gr

Σχόλια