default-image

Ράλλης: Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι

Μπάσκετ
Ράλλης: Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος που το Ηράκλειο κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη την αγωνιστική χρονιά στην Α2 κατηγορία, δήλωσε ο Βασίλης Ράλλης μετά το 65-59 επί του  Αρκαδικού.

Ο τεχνικός του Ηρακλείου επισήμανε αρχικά: «Κάθε πρεμιέρα για όλες τις ομάδες είναι δύσκολη και ειδικά για τις γηπεδούχες. Είδαμε ότι δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο κάτι που μέχρι ένα σημείο είναι λογικό. Μιλήσαμε λίγο στα αποδυτήρια και είπαμε ότι "εάν δεν παίξουμε άμυνα στο β' ημίχρονο δε γίνεται να κερδίσουμε". Είμαστε σίγουρα πιο έτοιμη ομάδα από ότι είναι ο Αρκαδικός. Νομίζω φάνηκε. Δεχτήκαμε 17 πόντους στο β' ημίχρονο. Πήγε το ματς έτσι όπως το θέλαμε, δηλαδή σε μεγάλο ροτέσιον των παικτών. Δηλαδή, εάν εξαιρέσουμε το Λιανό που έπαιξε 30 λεπτά και τον Λόλα που έπαιξε 25, τα υπόλοιπα παιδιά έπαιξαν κάτω από 20 λεπτά. Θέλω να πω ότι έχουν μοιραστεί οι δυνάμεις. Αυτό δεν το είχαμε πέρυσι. Καταφέραμε και βγάλαμε επιθετικές άμυνες στο β' ημίχρονο, μας βοήθησε και ο Νταμίρ (σ.σ. Λάτοβιτς) στο κομμάτι της άμυνας. Φτάσαμε το σκορ και από τη στιγμή που έγινε αυτό είχαμε την εμπειρία για να πάρουμε το ματς ειδικά στην έδρα μας. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και παρόλο που στο τελευταίο πεντάλεπτο ήμασταν κακοί στην επίθεση, κουρασμένοι θα έλεγα, καταφέραμε μέσα από την άμυνά μας να κρατήσουμε τη διαφορά. Θα θέλαμε μία μεγαλύτερη διαφορά, όμως δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από την 1η αγωνιστική. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα παιδιά και με τη νίκη».

«Ξεκάθαρος στόχος η παραμονή»

Αναφερόμενος στο στόχο του Ηρακλείου στην Α2 τόνισε: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος για την ομάδα: να σωθεί. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Με οποιοδήποτε τρόπο, είτε είμαστε στα πλέι άουτ, είτε απευθείας θέλουμε την παραμονή. Η ομάδα δεν έχει μεγάλο μπάτζετ παρότι για τα δεδομένα τα δικά μας είναι μεγάλο. Για την κατηγορία όμως δεν είναι. Έχουμε το πλεονέκτημα του γηπέδου και ότι έχουμε πολύ έμπειρα παιδιά στην ομάδα, τα οποία ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις. Το δείξαμε και πέρυσι, πήραμε κι άλλα έμπειρα παιδιά και νομίζω ότι εδώ μέσα θα είμαστε δυνατοί. Εάν πάρουμε όλα αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες νομίζω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα.

«Ό,τι… κλέψουμε θα είναι επιτυχία»

Αναφερόμενος στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Βασίλης Ράλλης είπε: «Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Το ξέρουμε. Είναι το αντίθετο σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι εύκολο γιατί παίζουμε με τις δυνατές ομάδες εδώ, ενώ με τις αδύναμες εκτός έδρας. θα κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Τώρα πάμε στη Λάρισα, πάμε να κερδίσουμε το ματς. Αυτή θα είναι η φιλοδοξία για κάθε παιχνίδι. Ό,τι καταφέρουμε. Πρέπει να «δέσουμε». Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την περίοδο και ό,τι καταφέρουμε να πάρουμε και να κλέψουμε θα είναι επιτυχία».

Διαμαντάκος: Στο γήπεδο ένα ημίχρονο

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο β' ημίχρονο εμφανίστηκε ο Γιάννης Διαμαντάκος μετά την ήττα του Αρκαδικού από το Ηράκλειο.

Ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης επισήμανε: «Συγχαρητήρια στο Ηράκλειο και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες. Σχετικά με το παιχνίδι, εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο μόνο για ένα ημίχρονο. Το γιατί; είναι κάτι που πρέπει να το αναλύσουμε, αλλά κυρίως να το λύσουμε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Δικαιολογίες δεν έχω διάθεση να βρω. Είναι το πρώτο παιχνίδι, είχαμε μία πάρα πολύ άσχημη εικόνα στο β' ημίχρονο και καλούμαστε να το διορθώσουμε αρχής γενομένης από την ερχόμενη αγωνιστική».

Φωτογραφία: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News