default-image

Μανιαδής: «Ζω το όνειρό μου με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Μανιαδής: «Ζω το όνειρό μου με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 18χρονος Στέλιος Μανιαδής, ο ο οποίος πριν από λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, πήρε χρόνο συμμετοχής από το Νίκο Νιόπλια στη φιλική νίκη με 3-0 επί του Πανθηραϊκού στο Γεντί Κουλέ (3-0).

Ο ταλαντούχος μέσος που έγινε επαγγελματίας αυτό το καλοκαίρι και είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, όπως μας είχε ζητήσει ο κόουτς. Κάναμε καλή εμφάνιση και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την δική του εμφάνιση, τόνισε πως «ζω το όνειρο μου με τον ΟΦΗ. Όμως οι φιλοδοξίες μου δεν τελειώνουν εδώ. Θέλω να ανέβω και στο επόμενο σκαλοπάτι. Να δώσω την μάχη και να φτάσω στο επίπεδο των συμπαικτών μου και να φτάσω πιο ψηλά».

Βάπτισμα του πυρός για Παπαδάκη

To «βάπτισμα του πυρός» στον ΟΦΗ πήρε και ο 18χρονος τερματοφύλακας Μάνος Παπαδάκης, στον οποίο έδωσε ο Νίκος Νιόπλιας χρόνο συμμετοχής στη φιλική νίκη με 3-0 επί του Πανθηραϊκού στο Γεντί Κουλέ. Μάλιστα ο νεαρός έκανε δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις και διατήρησε το μηδέν κάτω από τα γκολπόστ.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε ότι «ήταν το πρώτο μου παιχνίδι για μένα στο Γεντί Κουλέ. Δουλεύω και προσπαθώ για κάτι καλύτερο καθημερινά τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα» ανέφερε ο νεαρός πορτιέρο, ο οποίος συμπληρώνει το τιμ τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ, ενώ είναι μέλος και στην Κ19 του ΟΦΗ, όπως και οι Μανιαδής, Κοντογιάννης, οι οποίοι κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News