default-image

Με ενθουσιασμό και συμμετοχή το 1o Mellon Run (photos)

Κρήτη
Με ενθουσιασμό και συμμετοχή το 1o Mellon Run (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1o Mellon Run στο οποίο αγωνίστηκαν πάνω από 500 Κρητικοί στη Μεσσαρά.Η συμμετοχή των δρομέων ήταν μεγάλη όπως και ο ενθουσιασμός ,ενώ τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ο Νίκος Καμπιτάκης κέρδισε τα 6 χλμ. με χρόνο 25.18
Πρώτος στα 16χλμ. ο Μανόλης Σηφάκης με χρόνο 1 ώρα 3 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα
O Σεζόν Φερνάντες τερμάτισε με χειρήλατο ποδήλατο στα 6χλμ.

Ο σύλλογος που έχει τη σφραγίδα του Μανόλη Στεφανουδάκη συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη χορηγών, εθελοντών αλλά και του Δήμου Φαιστού την Κυριακή αγώνες δρόμου για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του συλλόγου και των παιδιών που βρίσκονται υπό την αιγίδα του.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης τίμησε με αναμνηστικό δίπλωμα για την χορηγία επικοινωνίας την ΚΡΗΤΗ TV, την εφημερίδα "Νέα Κρήτη", το neakriti.gr και το Ράδιο 9,84 μέσω του υπεύθυνου του αθλητικού τμήματος Γιώργου Μιμίκου

Ο αγώνας: 16 χιλιόμετρα 10:00 πμ, 6 χιλιόμετρα 10:10 πμ, 1 χιλιόμετρο 10:20 πμ.

Διαδρομή: Η μεγάλη διαδρομή έκτασης 16 χιλιομέτρων ξεκινούσε από τα γραφεία του συλλόγου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, συνέχιζε με το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης και κατέληγε πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Μια διαδρομή που περιλάμβανε τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 1o Mellon Run

Η δεύτερη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων , μπορούσε να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούν να περπατούν και να απολαμβάνουν τη φύση.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνισθούν σε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου προς την ίδια κατεύθυνση.

Ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή

Όπως δήλωσε ο Παραολυμπιονίκης Μ.Στεφανουδάκης "Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Φτάσαμε στο ταβάνι τις συμμετοχές και τον αριθμό 500 που θέλαμε να φτάσουμε! Βέβαια στις επόμενες διοργανώσεις θα προβλέψουμε και για περισσότερο κόσμο. Είναι μια μαγευτική διαδρομή αρέσει στον κόσμο πάρα πολύ. Η επόμενη διοργάνωση του χρόνου θα είναι καλύτερη και πιο οργανωμένη".

Μάλιστα ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ώστε να γίνει η διοργάνωση.

Η ψυχή της διοργάνωσης Μανόλης Στεφανουδάκης χειροκρότησε θερμά τους αθλητές που τερμάτισαν

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ Μ.ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ

Και ο χρυσός παραολυμπιονίκης Σεζόν Φερνάντες

Θυμίζουμε πως τον αγώνα τιμάει με την παρουσία του ο επίσης χρυσός παραολυμπιονίκης Σεζόν Φερνάντες αλλά και τα παιδιά της ποδηλασίας που πήγαν στο Ρίο: Χαλκιαδάκη-Μηλάκη-Τρουλινός.

Τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και σε αυτή την προσπάθεια έκαναν γνωστή τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης όσο και ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης. Μάλιστα ο περιφερειάρχης Κρήτης ήταν μεταξύ των προσώπων που παρακολούθησαν τη διοργάνωση.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΚΡΗΤΗ TV, η εφημερίδα "Νέα Κρήτη", το neakriti.gr και το Ράδιο 98.4.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News