Αθλητισμός

Κωνσταντινίδης: Σχεδόν το τέλειο παιχνίδι εκτός έδρας

Δε θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την εκτός έδρας νίκη του Ρεθύμνου επί του Κολοσσού, ο Τόνι Κωνσταντινίδης.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ενώ επισήμανε ότι η σημαντικότητά της θα φανεί στη συνέχεια. Αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε ότι η ομάδα του έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι εκτός έδρας.

Αρχικά ο Τόνι Κωνσταντινίδης είπε: «Να ευχηθώ στον Κολοσσό και τον κόουτς ό,τι καλύτερο. Θεωρώ ότι δίκαια νικήσαμε» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για 40 λεπτά είχαμε το προβάδισμα και αυτό μιλάει από μόνο του. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί είχαν αξιοθαύμαστη συγκέντρωση. Γνωρίζαμε τα επιθετικά όπλα του Κολοσσού, ο οποίος σήμερα αδίκησε τον εαυτό του. Το πικ εν ρολ είναι το μεγάλο όπλο του Κολοσσού, αλλά και το ανοικτό γήπεδο. Όμως και στα δύο κομμάτια αυτά ήμασταν καλοί στην άμυνα, έτσι είχαμε ρυθμό και στην επίθεση. Κάναμε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι για εκτός έδρας. Αυτή η νίκη είναι σημαντική, αλλά θα φανεί στη συνέχεια. Πριν από ένα μήνα, στο φιλικό, ήταν άλλη η ομάδα γιατί ήταν πολύ πρόωρα στη σεζόν. Από την έκτη θέση και κάτω όλοι είμαστε ισοδύναμοι και με τη βοήθεια του Θεού θέλουμε να πάρουμε τις νίκες, για να μείνουμε στην κατηγορία και στη συνέχεια να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αλλά, κοιτάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι», δήλωσε ο Τόνι Κωνσταντινίδης.

«Κάτι παραπάνω από απλή νίκη»

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Εβάλντας Ζάμπας, ο οποίος επισήμανε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Προετοιμαστήκαμε σκληρά γι' αυτό. Παίξαμε και στην προετοιμασία και ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα, με αρκετή επιθετικότητα και ενέργεια. Ξέραμε ότι αυτή η νίκη θα είναι κάτι παραπάνω από μία απλή νίκη, κερδίζοντας μέσα σε αυτό το γήπεδο και σημαντική για τη συνέχεια της σεζόν. Σέβομαι την αντίπαλη ομάδα που προσπάθησε μέχρι το τέλος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη».

Σχόλια