default-image

Φιλική νίκη του Πλατανιά επί του Κισσαμικού

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του Πλατανιά επί του Κισσαμικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς δε χάνει ούτε στα φιλικά φέτος. Οι Χανιώτες επικράτησαν με 2-1 του Κισσαμικού στο μεταξύ τους φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου άνοιξε το σκορ στο 30' με τον Ντιλαβέρ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Γιορέντες. Ο Κισσαμικός, πάντως, δεν τα παράτησε και έφερε το ματς στα ίσα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Γκούμα να κάνει την κεφαλιά-πάσα και τον Σεληνιωτάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68' ο Μπανανά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (83' Λαμπίρης), Στάθης (46' Αποστολόπουλος), Καρυπίδης (46' Κάργας), Πριντέτα (46' Μπανανά), Γιορέντε (46' Βάντερσον), Μουνάφο (46' Γκνιάτιτς), Ντεβέσα (46' Στανισάβλιεβιτς), Γουνδουλάκης (46' Ζίκο, 69' Σκουλουδάκης), Ντίνας (46' Μενδρινός), Ηλιάδης (46' Μανούσος) και Ντιλαβέρ (46' Γιακουμάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος (69' Παγώνης), Σταθάκης (46' Ενγκουέμ), Παντελάκης, Κουρέλλας (69' Τσοντάκης), Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (69' Μάριο Μαρτίνεθ), Γκούμας (86' Αντωνιάδης), Θέος (60' Μίλιτς), Ποκόνγκ και Μάντζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News