default-image

Δε θα πληρώνεται ο Ελευθεριάδης εάν βγει πρόεδρος της ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Δε θα πληρώνεται ο Ελευθεριάδης εάν βγει πρόεδρος της ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόθεσή του να μην πληρώνεται εφόσον αναλάβει χρέη προέδρου στην ΕΠΟ εξέφρασε ο υποψήφιος, Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Μάλιστα τόνισε ότι θεωρεί τον εαυτό του φαβορί για την προεδρία, ενώ μίλησε για τη δουλειά του και τον τρόπο που θα διοικήσει την ΕΠΟ εφόσον εκλεγεί.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5 επισημαίνοντας. «Όλος ο ποδοσφαιρικός και επιχειρηματικός κόσμος της Βόρειας Ελλάδας γνωρίζει ποιος είναι ο Δημήτρης Ελευθεριάδης. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και σε μια συνάντηση που ήμασταν 27 Ενώσεις συν 4 που δεν ήταν εκεί αλλά με στήριξαν τηλεφωνικά. Πρότεινε την υποψηφιότητά μου ο κ. Γκιρτζίκης και ήταν μια πρόκληση για μένα».

Ρωτήθηκε για το αν υποστηρίζεται η υποψηφιότητά του από τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Δεν το γνωρίζω αν με στηρίζει ο Ολυμπιακός. Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης είναι μόνος του, δεν έχει καμία σημαία, καμία ταμπέλα, όλοι ξέρουν πόσο καλός επιχειρηματίας και πόσο καλός παράγοντας υπήρξε στο ποδόσφαιρο. Έχει βγει επίσημα ο Ολυμπιακός επίσημα ότι στηρίζει τον Ελευθεριάδη; ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός στηρίζουν επίσημα τον Γραμμένο. Εγώ έχω τις δικές μου πλάτες. Αν με στηρίζει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, καλώς και με στηρίζουν. Εγώ είμαι με τις Ενώσεις, και 31 Ενώσεις με στηρίζουν».

Σε ερώτηση για τα έργα και ημέρες του Γιώργου Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΕΠΟ, σημείωσε ότι… «το ποδόσφαιρο δεν το τραυματίζει ο κ. Γκιρτζίκης ούτε κανένας αλλά κάποια άλλα πράγματα. Τις όποιες κατηγορίες θα τις αποδείξει η Δικαιοσύνη στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη». Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι έχει την οικονομική δυνατότητα και δεν τον απασχολεί ο μισθός του προέδρου της ΕΠΟ. «Πρέπει να είναι έμμισθος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν μ' ενδιαφέρει ο μισθός, θα το κάνω αφιλοκερδώς ώστε να βγει από αυτό το τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω μισθό, τον κάνω δώρο. Αυτό που θέλω είναι να πάμε μπροστά το ποδόσφαιρο. Αν έρθει κάποιος άλλος ας αξιολογήσει τον εαυτό του. Εγώ, σαν Ελευθεριάδης, δε θέλω τίποτα. Καθόλου», ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί των παχυλών μισθών που εισέπρατταν υπάλληλοι της ΕΠΟ.

«Εχω 1000 άτομα προσωπικό»

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης συνέδεσε την άρνησή είσπραξης μισθού (σ. σ. σε περίπτωση εκλογής του) με την οικονομική δυνατότητά του και τις επιχειρήσεις του. «Ο δικός μου Όμιλος Επιχειρήσεων απασχολεί 1000 ανθρώπους και ο υψηλότερος μισθός είναι 10.000 ευρώ, όπως έχω υπαλλήλους και με 1000 ευρώ αλλά και με 500 ευρώ. Μπορώ να αξιολογήσω ποιος αξίζει 10000 και ποιος 500 ευρώ. Έχω μια κατασκευαστική εταιρία με αντικείμενο τις τηλεπικοινωνίες που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες», σημείωσε και ρωτήθηκε για το κατά πόσο θα έχει χρόνο για να ασχοληθεί με την ΕΠΟ. «Τα πάντα τα παρακολουθώ από ένα γραφείο. Γι' αυτό είμαι επιτυχημένος επιχειρηματίας. Πλέον είμαι στην Αθήνα και το γραφείο μου θα είναι μέσα στην ΕΠΟ και θα είμαι κάθε μέρα εκεί όταν την αναλάβω μετά τις 27 Οκτωβρίου. Αν δεν αναλάβω, πάλι εδώ θα είμαι να μου κάνετε μια πολύ καλή κριτική».

Σε ότι αφορά τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Γραμμένο, τόνισε ότι «δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις αλλά τον θεωρώ σοβαρό άνθρωπο με επιτυχημένη παρουσία στην ΕΠΣ Μακεδονίας». Απαντώντας επίσης στην κριτική που ήδη έχει δεχθεί από τον κ. Χατζηαποστόλου (σ. σ. είχε πει ότι αυτός που θα κάνει κουμάντο στην ΕΠΟ στην περίπτωση εκλογής του Δημήτρη Ελευθεριάδη θα είναι ο Παυσανίας Παπανικολάου), απάντησε: «Ο κ. Χατζηαποστόλου ας κρίνει τον εαυτό του. Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης δεν μπαίνει μπροστινός κανενός, δεν μπορεί να τον διοικήσει κανείς. Τον κ. Χατζηαποστόλου μπορεί να τον διοικούσαν κάποιοι άλλοι. Τον κ. Ελευθεριάδη όχι. Ο κ. Παπανικολάου έχει τη δική του θέση, εγώ θα έχω τη δική μου και ξέρω τι θα κάνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News