Αθλητισμός

Εγκώμια για την προσφορά Κουράκη στον ΟΦΗ

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε στη χθεσινή εκδήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης  για την πολύτιμη συμβολή του πρώην υφυπουργού αθλητισμού, προέδρου της ομάδας και δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, για την επίτευξη συμφωνίας με στοιχηματική εταιρεία.

 «Ήταν ένας δικός μου στόχος, αλλά βοήθησε πάρα πολύ ένας φίλος, που αυτή τη στιγμή είναι απέναντί μου, ο κ. Γιάννης Κουράκης. Για τον ΟΦΗ είναι μια πολύ σημαντική οικονομική βοήθεια, που θα ισχύει για δύο χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πολεμαρχάκης, ο οποίος για το αγωνιστικό σκέλος υπογράμμισε ότι ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε που έχουν ως αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, η επίτευξη συμφωνίας με μεγάλη χορηγό εταιρία, δίνει σημαντικές λύσεις και συμβάλει στην ώθηση της σε όλα τα επίπεδα.

Στον ΟΦΗ λοιπόν αναγνωρίζουν στον πρώην υπουργό αθλητισμού ότι οι δεσμοί του με την ομάδα παραμένουν ισχυροί και ότι με κάθε ευκαιρία την στηρίζει.

Σχόλια