default-image

Tα videos από την χθεσινή εκδήλωση του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Tα videos από την χθεσινή εκδήλωση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦΗ ήταν χθες στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας, με τους νεότερους να έχουν εικόνες από το... μέλλον.

Τα τμήματα υποδομής, ο ΟΦΗ '94 και η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ ήταν εκεί, για να χειροκροτήσουν τους πρωταγωνιστές, ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερωτήσεων από τους φιλάθλους. Τα «πηγαδάκια» ήταν πάρα πολλά, αφού οι φίλοι της ομάδας ενδιαφέρονται για την αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων.

Η χθεσινή βραδιά, μετά την παρουσίαση του ΟΦΗ, «έκλεισε» με μια... έκπληξη, που είχε να κάνει με την παρουσία του συγκροτήματος του Γιώργου Γλυκόκκαλου. Το επετειακό τραγούδι για τα 90 χρόνια της ομάδας του Ηρακλείου ξεσήκωσε το φίλαθλο κόσμο, που έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση, ενώ τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα. Όλοι μαζί τραγούδησαν υπό τους ήχους της λύρας, ενώ ήταν μια ξεχωριστή στιγμή.

Οι μικροί αθλητές της ακαδημίας του ΟΦΗ είχαν ξεχωριστό... ρόλο χθες. Τα μέλη του τεχνικού τιμ και οι ποδοσφαιριστές «ανέβηκαν» για την παρουσίαση συνοδευόμενοι καθένας από ένα λιλιπούτειο ποδοσφαιριστή. Φυσικά στο τέλος οι παίκτες περικυκλώθηκαν από παιδιά της ακαδημίας, και όχι μόνο, για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Μάλιστα, χρειάστηκε αρκετή ώρα για να... ξεμπερδέψουν, αφού όλοι ήθελαν μια... selfie με τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News