Αθλητισμός

Στη Βουλή οι Παραολυμπιονίκες μας

Με την πρωινή πτήση αναχώρησαν με προορισμό την Αθήνα οι ηρακλειώτες Παραολυμπιονίκες προκειμένου να παραβρεθούν στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις 13:00 στη Βουλή των Ελλήνων για να τιμηθούν για τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού Μανώλης Στεφανουδάκης, τα κορίτσια της ποδηλασίας Αργυρώ Μηλάκη, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη,ο Κώστας Τρουλινός και οΓιώργος Καπελλάκης μαζί με τους προπονητές Γιώργο Βαρβεράκη και Χάρη Γκιάτα αποτέλεσαν την αποστολή που εκπροσώπησε το Ηράκλειο στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.  

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην  εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές τους.  Προγραμματισμένο είναι να μιλήσει, μεταξύ των άλλων και  ο προπονητής του «Τάλως» ο Γιώργος Βαρβεράκης που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού Ατόμων με Αναπηρία.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

Σχόλια