default-image

Άτυχος ο Σταυρακάκης, δεν πάει στο Παγκόσμιο

Σπορ
Άτυχος ο Σταυρακάκης, δεν πάει στο Παγκόσμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτυχος στάθηκε ο Χανιώτης αθλητής Γιώργος Σταυρακάκης αφού δεν θα πάρει μέρος τελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου της Ντόχα με την Εθνική ομάδα.

Ο νεαρός πρωταθλητής θα αγωνιζόταν στην ατομική χρονομέτρηση και στην αντοχή, όμως υποφέρει από ίωση και οι θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την εποχή στην πρωτεύουσα του Κατάρ θα τον εμπόδιζαν να δώσει ένα φυσιολογικό αγώνα.

Έτσι, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τους Γιάννη Ταμουρίδη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Βαρβάρα Φασόη και Στέλιο Φαραντάκη.

Πάντως η παρουσία του Μαρεντάκη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται μεταγραφή σε επαγγελματικό σύλλογο.

«Ήδη έχουν γίνει οι συζητήσεις με έναν πολύ καλό και αξιόπιστο επαγγελματικό σύλλογο, ο οποίος είδε στο πρόσωπο του Γιώργου, έναν ποδηλάτη με ταλέντο και λαμπρό μέλλον. Θα υπάρχουν σύντομα ανακοινώσεις επί του θέματος», είπε στο Πρακτορείο Sport ο Παναγιώτης Μαρεντάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του νεαρού άσου των πεντάλ από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Η κόπωση από την υπερπροσπάθεια όλης της χρονιάς, δυστυχώς είχε αντίκτυπο στην υγεία του. Έχει δουλέψει πολύ, όμως εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από ίωση που δεν θα του επιτρέψει να μετάσχει στη διοργάνωση της Ντόχα. Θα καταπονούσαμε ακόμη περισσότερο τον οργανισμό του εάν αποφασίζαμε να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, λόγω και των συνθηκών που επικρατούν στο Κατάρ. Έχει ερεθιστεί ο θυροειδής του από 2-3 ιώσεις που είχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του».

Η σπουδαιότερη στιγμή του Σταυρακάκη μέσα στη χρονιά, ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ατομική καταδίωξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων.

Πλέον η ελληνική ομάδα που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελείται από τους Γιάννη Ταμουρίδη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Στέλιο Φαραντάκη και Βαρβάρα Φασόη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News