default-image

Μοιρασιά (1-1) στο ντέρμπι Ιταλία-Ισπανία

Αθλητισμός
Μοιρασιά (1-1) στο ντέρμπι Ιταλία-Ισπανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εννέα αναμετρήσεις μπήκαμε στη δράση για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ξεχώρισε στον 7ο όμιλο, η ισοπαλία της Ιταλίας με την Ισπανία, που ευνόησε την Αλβαία, ενώ σε γενικές γραμμές «πέρασαν» τα φαβορί.

Στο 4ο γκρουπ λοιπόν, η Σερβία πέρασε άνετα από την έδρα της Μολδαβίας με 0-3. Τα γκολ πέτυχαν Κόστιτς, Ιβάνοβιτς και Τάντιτς. Η Ιρλανδία νίκησε 1-0 τη Γεωργία, με σκόρερ τον Κόλεμαν, ενώ Αυστρία και Ουαλία έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Στον 7ο όμιλο, το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ισπανία συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται με τα γκολ των Βιτόλο (από ολέθριο λάθος του Μπουφόν) και Ντε Ρόσι (με πέναλτι). Η Αλβανία είναι έτσι στην πρώτη θέση, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Λιχτενστάιν, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει «στροφές». Νίκη εκτός έδρας και για το Ισραήλ κόντρα στα Σκόπια με 1-2.

Τέλος, στον 8ο όμιλο η Κροατία ξεπέρασε εύκολα την αντίσταση του Κόσοβου με το εντυπωσιακό 0-6. Η Ισλανδία νίκησε 3-2 την Φινλανδία στο ματς της Σκανδιναβίας, με τον Λουντ του Παναθηναϊκού να σκοράρει για τους ηττημένους. Τουρκία και Ουκρανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, σε μια αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News