default-image

Παρουσιάζεται σήμερα ο νέος ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Παρουσιάζεται σήμερα ο νέος ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση έχει ετοιμάσει για σήμερα η διοίκηση του ΟΦΗ, όπου στις 7 το βράδυ θα βρεθεί επί σκηνής η ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στον πολυχώρο «Talos Plaza» θα γίνει η παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος, της νέας φανέλας, του χορηγού, αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας.

Κεντρικό σύνθημα είναι το «νέα ομάδα, νέα φανέλα, νέα χρονιά», ενώ με βάσει το σχεδιασμό θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο. Έχουν προσκληθεί αθλητικοί και τοπικοί φορείς, ενώ φυσικά το παρών θα δώσουν και φίλαθλοι της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι ο χώρος θα… ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Οι μικροί φίλοι των «ασπρόμαυρων», θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές και να πάρουν αυτόγραφα.

Από την «οικογένεια» του ΟΦΗ θα παρευρεθούν επίσης τα τμήματα υποδομής, ο ΟΦΗ '94 και η γυναικεία ομάδα, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές… εκπλήξεις.

Στο κάλεσμα της η ΠΑΕ αναφέρει μέσω της επίσημης ανακοίνωσης: «Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο και να τους δώσουμε την δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται, για να ξεκινήσουν δυνατά τη φετινή χρονιά και να φέρουν τον ΟΦΗ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News