default-image

Επένδυση με Παναγιώτου για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Επένδυση με Παναγιώτου για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ δε μπορεί να έχει το βλέμμα στραμμένο μόνο στο σήμερα, αλλά και στο μέλλον, ειδικά από τη στιγμή που στόχος είναι η άμεση επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Έτσι, κινήσεις έμψυχου δυναμικού που σε πρώτη «ανάγνωση» έχουν αντίκτυπο την ομάδα Κ19, αφού σαφώς και την πρώτη ομάδα.

Τέτοιου είδους εξέλιξη, είναι η προσθήκη του Γιάννη Παναγιώτου στην ομάδα Κ19, αλλά θεωρείται επένδυση για το μέλλον, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο 19χρονος γκολκίπερ, κάνει ήδη κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Παγανιά και υπό το βλέμμα του Νίκου Νιόπλια.

Άλλωστε, απόλυτη γνώση για το ταλέντο του έχει ο Βασίλης Πλεσίτης και ο Λευτέρης Πουπάκης, με τους οποίους έχει δουλέψει από μικρή ηλικία στον Εργοτέλη.

Ο Παναγιώτου εντάχθηκε πέρυσι στον Πανθρακικό, όταν η ομάδα της Κομοτηνής ήταν στην Σούπερ Λίγκα, με αφορμή την παρουσία του στην πόλη της Θράκης για σπουδές (γυμναστική ακαδημία).

Στο συμβόλαιο του υπήρχε όρος να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο Πανθρακικός, όπως και έγινε. Ο ίδιος αποφάσισε να αφοσιωθεί στις προοπτικές που υπάρχουν για την καριέρα του, οπότε μόλις προέκυψε η συζήτηση με τον ΟΦΗ, αποφάσισε πολύ σύντομα την επιστροφή του στο Ηράκλειο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News