default-image

Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόκριση για την τετράδα του Κυπέλλου πήρε ο Παναθηναϊκός, που στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό επικράτησε με 88-69 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, πολύ δυσκολότερα ωστόσο απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν οι δύο ομάδες έδειξαν πως χρειάζονται ακόμα χρόνο ώστε να δέσουν μιας και έχουν κάνει πολλές αλλαγές. Για τρία δεκάλεπτα ο ΠΑΟΚ έβαζε δύσκολα στον κάτοχο του θεσμού με τον Παναθηναϊκό να έχει πρόβλημα επιθετικά στην περιφέρειά του, ενώ στο πρώτο μέρος έδειξε και αμυντικό πρόβλημα κοντά στο καλάθι.

Αυτό εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου που πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ ακόμα και όταν οι «πράσινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι με τους Παππά και Μπουρούση, έμειναν κοντά στο σκορ.

Δίχως να αλλάξει ο ρυθμός ο Παναθηναϊκός διατήρησε το προβάδισμά του και στην τρίτη περίοδο, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» με αμυντικό και επιθετικό ρεσιτάλ έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 14-7 με πρωταγωνιστή τον Κέι Σι Ρίβερς και στο 36΄ ξέφυγαν με διαφορά ασφαλείας (78-64). Όσα λάθη δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ τα σημείωσε μαζεμένα στο 4ο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να μη συγχωρεί και να φτάνει άνετα στο τελικό 88-69.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 44-40, 64-57, 88-69

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον, Ρίβερς 16, Τζέιμς 7, Μποχωρίδης, Καλάθης Π., Φώτσης 2, Παππάς 18, Γκιστ 6, Χαραλαμπόπουλος 2, Λούντζης, Μπουρούσης 23, Καλάθης Ν. 14.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 13, Κόνιαρης, Τσόχλας 6, Τέιλορ 6, Μιλιένοβιτς 11, Γλυνιαδάκης 3, Καραμανώλης, Σάιμπερτ 8, Καμάρας, Μπράιαντ 7, Πέινερς 9, Κλάντον 6.

Πηγή: sentragoal.gr

Φωτογραφία: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News