default-image

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Μπάγιεβιτς

Ποδόσφαιρο
Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Μπάγιεβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκά»ης", στην ΑΕΚ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση σήμερα στα Σπάτα.

Οι κιτρινόμαυροι δέχθηκαν και την επίσκεψη του Ντούσαν Μπάγιεβις ο οποίος τους μίλησε, παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια, ζητώντας τους να αφήσουν πίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κοιτάξουν τη συνέχεια καθώς το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

«Σε μια ήττα δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας. Φταίνε όλοι. Φταίτε κι εσείς και πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και πρέπει να παλέψουμε για όλους. Δεν πρέπει να χαθούν. Μαζί με τον προπονητή σας πρέπει να βρείτε τι έφταιξε και να το διορθώσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση. Όλοι μαζί θα βγείτε από το πρόβλημα. Πάνω απ' όλους είναι μόνο η ΑΕΚ», φέρεται να είπε στους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, ο Λέσκοτ αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο από το ντέρμπι στο Φάληρο και δεν γυμνάστηκε σήμερα. Θα υποβληθεί άμεσα στις εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News