default-image

Ο Καραδήμος στο τεχνικό τιμ του Ατρομήτου

Αθλητισμός
Ο Καραδήμος στο τεχνικό τιμ του Ατρομήτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λουκάς Καραδήμος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Κορακάκη στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην ομλαδα του Περιστερίου, πριν από 10 χρόνια, ενώ ως προπονητής ο Καραδήμος έχει να επιδείξει την παρουσία του στον πάγκο της Καλλιθέας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στη θέση του βοηθού προπονητή.

Ο Λουκάς Καραδήμος αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια (2005-2006) πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές ( 1 γκολ στην εκτός έδρας νίκη στην Καλλιθέα με 2-1) ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ως Α' προπονητής στην ΠΑΕ Καλλιθέα".

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και βέβαια τον Γιώργο Κορακάκη για την τιμή που μου κάνουν να επιστρέψω στον Ατρόμητο από ένα άλλο πόστο. Ο Ατρόμητος είναι ένα μεγάλο club  και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News