default-image

Τρέχουμε όλοι "Μέλλον Run" για τον Μ.Στεφανουδάκη

Σπορ
Τρέχουμε όλοι "Μέλλον Run" για τον Μ.Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τo 1o Mellon Run έρχεται και η αντίστροφη μέτρηση για να "χτυπήσει η καρδιά του αθλητισμού" στη Μεσσαρά ξεκίνησε...

Ο σύλλογος που έχει τη σφραγίδα του Μανόλη Στεφανουδάκη συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη χορηγών, εθελοντών αλλά και του Δήμου Φαιστού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, αγώνες δρόμου για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του συλλόγου και των παιδιών που βρίσκονται υπό την αιγίδα του.

Σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια Κρήτης με τον πρόεδρο του Συλλόγου "Το Μέλλον" και χρυσό Παραολυμπιονίκη στο Ρίο Μανόλη Στεφανουδάκη στο επίκεντρο, έγινε συνέντευξη Τύπου όπου και δόθηκαν οι λεπτομέρειες για τον αγώνα. "Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι! Φτάσαμε στο ταβάνι τις συμμετοχές και τον αριθμό 500 που θέλαμε να φτάσουμε! Βέβαια στις επόμενες διοργανώσεις θα προβλέψουμε και για περισσότερο κόσμο. Και τώρα όμως θα πω ότι όποιος θέλει ακόμα και αν δεν μπήκε επίσημα στον αγώνα μέσω των εγγραφών, μπορεί να έρθει, να περπατήσει ή και να τρέξει", είπε ο Στεφανουδάκης και πρόσθεσε: "Είναι μια μαγευτική διαδρομή και θα αρέσει στον κόσμο πάρα πολύ!". Θυμίζουμε πως τον αγώνα θα τιμήσει ο επίσης χρυσός παραολυμπιονίκης Σεζόν Φερνάντες αλλά και τα παιδιά της ποδηλασίας που πηγαν στο Ρίο: Χαλκιαδάκη-Μηλάκη-Τρουλινός. Τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και σε αυτή την προσπάθεια έκαναν γνωστή τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης όσο και ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης. "Με αφορμή τη διοργάνωση της Κυριακής, να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον Μανόλη Στεφανουδάκη για τη χαρά που μας έδωσε στο Ρίο αλλά και για τα όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκιαδάκης ενώ ο κ. Συριγωνάκης έκανε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της διοργάνωσης: "Να βρεθούν όλοι εκεί! Είτε για να πάρουν μέρος, είτε για να χειροκροτήσουν", ήταν τα λόγια του...

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φαιστού Γιάννης Κουκουλάκης που με ιδιαίτερη ευαισθησία μίλησε για το 1ο "Mellon Run": "Στηρίζουμε όλοι τη διοργάνωση. Όσοι πάρουν μέρος θα δουν τρεις υπέροχες διαδρομές"...

Ώρα εκκίνησης αγώνα: 16 χιλιόμετρα 10:00 πμ, 6 χιλιόμετρα 10:10 πμ, 1 χιλιόμετρο 10:20 πμ.

Διαδρομή: Η μεγάλη διαδρομή έκτασης 16 χιλιομέτρων  θα ξεκινάει από τα γραφεία του συλλόγου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, θα συνεχίζει με το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης και θα καταλήγει πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Μια διαδρομή που θα περιλαμβάνει  τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση.

Η δεύτερη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων , μπορεί να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούν να περπατούν και να απολαμβάνουν τη φύση.

Τέλος, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν σε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου προς την ίδια κατεύθυνση.

Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες πρέπει να  προσέλθουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν.

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: παραλαβή του υλικού αγώνα κατά την άφιξη στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Φανερωμένης.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΚΡΗΤΗ TV, η εφημερίδα "Νέα Κρήτη", το neakriti.gr και το Ράδιο 98.4...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News