default-image

Πρώτος απολογισμός στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Πρώτος απολογισμός στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αλαφούζος και Αντρέα Στραματσόνι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και έκαναν μια μίνι αποτίμηση της παρουσίας του Παναθηναϊκού σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

 Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Λεωφόρο και ενώ ήταν σε επικοινωνία το προηγούμενο διήμερο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και ειδικά για το γεγονός ότι αυτή βρίσκεται μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά επί της δικής του θητείας.

Ικανοποιημένος είναι φυσικά και ο Ιταλός τεχνικός, αλλά προσπαθεί, όπως έπραξε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, να κρατάει… χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι είναι νωρίς ακόμα και πως δεν πρέπει να έχουν οι παίκτες του το βλέμμα στον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως, θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει χαρακτήρα έως τώρα και δείχνει πολύ χαρούμενος. «Αποδεικνύει τις δυνατότητές μας και μας δίνει την ώθηση και το κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Η πρόοδος άλλωστε που έχει γίνει σε σχέση με πέρυσι είναι τεράστια κι αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο Στραματσόνι.

Πάντως, σύμφωνα με το «Goal», αναμένεται να τα πουν και πάλι σύντομα οι δυο άνδρες (πιθανόν την Πέμπτη) και θα συζητήσουν -μεταξύ άλλων- και για το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή, θα γίνει αναφορά στο θέμα των ανανεώσεων (πιθανόν να γίνει αναφορά σε Κουτρουμπή και Λουντ), αλλά και στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, καθώς «παίζει» το σενάριο να αποκτηθεί παίκτης στον άξονα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News