Αθλητισμός

Το Lido Soccer στην "Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού"

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Lido Soccer, μαζί με τις υπόλοιπες 124 επίλεκτες πανελλαδικά ακαδημίες του προγράμματος «Σήμερα καλύτεροι αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι» του ΟΠΑΠ, συμμετείχε στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού.

Την περασμένη Παρασκευή, η ακαδημία άνοιξε τις πόρτες της σε όλους τους αθλητές της, τους φίλους και τις οικογένειές τους, μικρούς και μεγάλους, αγόρια και κορίτσια, μαμάδες και μπαμπάδες! Όσο τα παιδιά συμμετείχαν σε διάφορα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, οι γονείς μπήκαν για λίγο στη θέση των παιδιών κάνοντας προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού προσωπικού της ακαδημίας. Οι περισσότεροι γρήγορα κατάλαβαν ότι τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο εύκολα απ' έξω από το γήπεδο απ' ό,τι μέσα σ' αυτό! Έγιναν επίσης αγώνες με ανάμικτες ομάδες γονέων και παιδιών, υπό την διαιτησία των προπονητών. Για μια ημέρα τα προπονητικά πλάνα, το οργανόγραμμα και το ασκησιολόγιο πήγαν περίπατο, προκειμένου να αναδειχθεί κάτι εξίσου σημαντικό: το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι! Εκατοντάδες μεγάλοι και παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους και η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν το γέλιο και η χαρά όλων τους.

Ο αθλητισμός ξεπερνά αξιωματικά, χωρίς προσπάθεια, κάθε είδους επίπλαστα χάσματα. Διδάσκει βιωματικά σημαντικές αξίες και εν τέλει παράγει, σωματικά και πνευματικά, πιο ισορροπημένους και υγιείς από όλες τις απόψεις ανθρώπους. Κάθε ευκαιρία που προάγει την συμμετοχικότητα στον αθλητισμό είναι πολύτιμη, και η Ακαδημία του Lido Soccer την στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις.

Σχόλια