default-image

Βαλλιάνος: "Έχουμε πάθος για την άνοδο"

Ποδόσφαιρο
Βαλλιάνος: "Έχουμε πάθος για την άνοδο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος να είναι ανασταλτικός παράγοντας, όμως στον ΟΦΗ η διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το πάθος που επικρατεί και το τεράστιο κίνητρο για την άνοδο.

Αρχικά τόνισε για την καθημερινή δουλειά: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Γίνεται σκληρή δουλειά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το στόχο της ανόδου πρόσθεσε: «Το πάθος που έχουν όλα τα παιδιά για την διάκριση, είναι το στοιχείο, το οποίο για μένα είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα παιδιά έχουν τεράστιο κίνητρο για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να ανέβει κατηγορία».

Για τη νέα παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Είναι κακό ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη, δενόμαστε σαν ομάδα, όλο και πιο πολύ, γιατί είναι πολλά τα νέα πρόσωπα».

Για τους προσωπικούς του στόχους ο έμπειρος μπακ υπογράμμισε: «Είμαι καλά, είμαι υγιής. Είμαι πάντα στην διάθεση του προπονητή, να δώσω το 100%. Εγώ αυτό που έχω να κάνω, είναι να είμαι ετοιμοπόλεμος. Για μένα, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News