Αθλητισμός

Και με τη… βούλα Κόστιτς στον Αχαρναϊκό

Επόχη Μίλος Κόστιτς στον Αχαρναϊκό, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας.

Ο Σλοβένος τεχνικός διαδέχθηκε στον πάγκο της ομάδας του Μενιδίου τον Δημήτρη Αρναούτη.

Αναλυτικά: «Νέος προπονητής για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ είναι από σήμερα ένα δυνατό όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σλοβένικης καταγωγής Milos Kostic. Ο 45χρονος (23/11/1971) Milos Kostic έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς ήταν προπονητής στην Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας, στην Λιρς του Βελγίου, στην Ρότερ Στερν της Σλοβενίας, ενώ έχει διατελέσει Προπονητής των Εθνικών Ομάδων της Σλοβενίας (U16, U17, U19, U21). Παράλληλα ο Milos Kostic είναι συγγραφέας βιβλίων ποδοσφαιρικής πρακτικής, ενώ έχει και άδεια Προπονητή από την UEFA.

Το νέο Προπονητή υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού κ. Κλήμης Κολιός και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπου του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ η ακολούθησε η πρώτη προπόνηση το πρωί της Τρίτης υπό τις οδηγίες του.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ επισημαίνει πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ατόμων που θα στελεχώσουν το Προπονητικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, της K20, αλλά και των Ακαδημιών, τονίζοντας πως στόχος είναι η ενίσχυση σε κάθε επίπεδο της ομάδας».

Σχόλια