default-image

Κακό ματς το Ξάνθη-Ατρόμητος (0-0)

Ποδόσφαιρο
Κακό ματς το Ξάνθη-Ατρόμητος (0-0)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελάχιστες φάσεις, κανένα γκολ και... ένας βαθμός για κάθε ομάδα ήταν ο απολογισμός για Ξάνθη και Ατρόμητο στα Πηγάδια, φέρνοντας ισοπαλία 0-0 στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Super League.

Η Ξάνθη παραμένει χωρίς νίκη και μόλις 2 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τους 4 πόντους, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν μόλις ένα γκολ έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Oι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ούτε για μια στιγμή να απειλήσουν τον Γκορμπούνοφ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η πιο σπουδαία τελική τους ευκαιρία σημειώθηκε στο 87' με το σουτ του Καμαρά που μπλόκαρε ο Λευκορώσος τερματοφύλακας

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ του αποτελέσματος αυτό που ήθελαν, αλλά στο δημιουργικό μέρος του παιχνιδιού φάνηκαν εντελώς... αδούλευτοι, ειδικά σε αυτό που ζητούσε ο Γιώργος Κορακάκης, που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τη θητεία του Τραϊανού Δέλλα.

ΞΑΝΘΗ: Ζίφκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Νιέτο (67' Τριάδης), Ορφανίδης (67' Λουσέρο), Σολτάνι, Γιουνές (75' Ράνος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κεϊτά, Μπάγκα,  Ούμπιντες, Τόνσο (82' Μπρίτο), Στόιτσεφ (56' Λημνιός), Παπαδόπουλος (69' Λε Ταλέκ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News