default-image

Απολύθηκε για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο

Ποδόσφαιρο
Απολύθηκε για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζουζέπε Ιακίνι έγινε ο δεύτερος προπονητής στην Serie A που χάνει την θέση του, την τρέχουσα σεζόν, αφού απολύθηκε χθες, μια ημέρα μετά από μία οδυνηρή ήττα (0-3) από την Λάτσιο.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο που ο 52χρονος έχει απολυθεί. Απολύθηκε δύο φορές από την Παλέρμο την περασμένη σεζόν, για πρώτη φορά το Νοέμβριο και εκ νέου το Μάρτιο, μετά την επιστροφή του το Φεβρουάριο. Ο Ιακίνι έφτασε στην Ουντινέζε τον Μάιο, μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

«Η Ουντινέζε τελείωσε την συνεργασία της με τον Τζουζέπε Ιακίνι ως προπονητή της πρώτης ομάδας,» δήλωσε ο ιταλικός σύλλογος. Σε 15 χρόνια καριέρας ως προπονητής ο Ιακίνι, είχε δύο θητείες σε Μπρέσια και Παλέρμο, ενώ ήταν επίσης προπονητής της Βενέτσια, Τσεζένα ,Βιτσέντζα, Πιατσέντζα, Κιέβο, Σαμπντόρια και Σιένα. Έχει κερδίσει την άνοδο στην Serie A με Μπρέσια, Κιέβο και Σαμπντόρια.

Η Ουντινέζε είναι 16η στη Serie A με επτά βαθμούς όσους και τα παιχνίδια της. Ο άλλος προπονητής που έχασε τη δουλειά του στη Serie A τη φετινή σεζόν , μέχρι στιγμής είναι ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι, που έφυγε από την Παλέρμο και αντικαταστάθηκε από τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News