default-image

Τα είπε με τους προπονητές της Super League ο Σκίμπε

Ποδόσφαιρο
Τα είπε με τους προπονητές της Super League ο Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφείς της ΕΠΟ συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε με τους προπονητές της Super League.

Οι περισσότεροι προπονητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σκίμπε, ο οποίος θέλει να καθιερώσει μία συχνή επαφή μαζί τους με στόχο τη συνεργασία για τα καλύτερα αποτελέσματα της Εθνικής.

Στο κάλεσμα του Σκίμπε ανταποκρίθηκαν οι 10 από τους 16 προπονητές των ομάδων της Super League, ανάμεσά τους και εκείνοι των «μεγάλων». Παρόντες ήταν επίσης οι προπονητές των U21, Αντώνη Νικοπολίδη, και U19, Γιάννη Γκούμα.

«Μιλήσαμε για το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά για τα παιχνίδια από την Αυστραλία και μετά. Η κουβέντα μας πήγε και στους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και ψάχνουμε να βρούμε λύση με πνεύμα αλληλοκατανόησης. Έγινε μια ανοιχτή και ενδιαφέρουσα κουβέντα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ήρθαν όσοι περισσότεροι προπονητές μπορούσαν», δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Αναφορικά με το γεγονός ότι Μανιάτης και Τζιόλης είναι εκτός πλάνων στις ομάδες του, αλλά μέχρι τώρα είναι στις επιλογές του, είπε: «Πρέπει να έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και μετά να βρούμε τις λύσεις. Σημαντικό είναι ότι για να βρίσκεσαι στην Εθνική, θα πρέπει να παίζεις. Εμείς αυτή την στιγμή στεκόμαστε στο πλάι των δυο παικτών και είναι σημαντικοί για μας».

Για τα δυο ματς με Κύπρο και Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και την πορεία της Εθνικής, έθεσε στόχο το 2/2.

Τέλος, για το ελληνικό ποδόσφαιρο είπε: «Δεν βλέπω σταθερό επίπεδο. Υπάρχουν πολλά πάνω κάτω. Χθες στο ντέρμπι είδαμε έναν καλό Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έτσι συνηθίζαμε να τον βλέπουμε στα περισσότερα ματς, αλλά φέτος για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένοι και θα δούμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News